UmudumOldun Kızlar 13.haftadayim ve 3. Kez kanamam oluyor . Progestanı geçen hafta bıraktım. Geçen gittiğimde doktorum , bazı gebeliklerde adet dönemlerinde lekelenme kanama olabiliyor dedi. Varmi 9 ay böyle yaşayan 😔. Kanama geliyor ama hiç ağrım yok
titebouille UmudumOldun bana 10.haftada geldi 2 gün sürdü. Progestana başladım. Bir hafta sonra tekrar geldi 1 hafta sürdü progestanı bittikten sonra 1 ay daha kullandım tedbir amaçlı. Şuan 26+4 haftalığım.. Benimki kahverengiydi.. İhmal etme doktora git düzenli kullan ilaçlarını. Dinlen iş yapma..
Lovely34 UmudumOldun 32. Haftamdayım ve 6. Haftamdan beri ara ara kanamam oluyor hala artık okadar alıştım ki adet dönemimle hiç alakası yok her hafta oluyor nerdeyse.. rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin 🙏🏻
2cocukannesii UmudumOldun Geçmiş olsn cnm bende 11 haftalık hamileym benimde başından ara ara pembe kahverengi bir lekelenmem olurdu ama bugün kanama oldu adet kanı gibi kırmızı ped koydm önüme doktor dinlen dedi agir iş yapma bakalım umarım sag salim alırız bebişlerimizi kucagımıza🤲🏻💕
Senalii UmudumOldun Merhaba ben de 14 haftalığım ve 1 aydır aralıksız kanamam oluyor. 3-4 kez kırmızı kanamam oldu. Kırmızı olmasa bile kahverengi leke mutlaka oluyor ve sebebi bulunamıyor maalesef
UmudumOldun titebouille gerçekten kendimi yormamaya çalışıyorum iş zaten yapmıyorum annemelr gelip yapıyor. Neden oluyor anlamıyorum ya 😔😔
titebouille UmudumOldun benimkinin sebebini bilmiyorum yolculuk yapmıştım misafir kaldığım evde yorulmuştum biraz ve hava çok ama çok soğuktu.. Korkma hemen bazıları adet görüyormuş gibi her ay kanama yaşıyor.
UmudumOldun Senalii kahverengi gelince korkmuyorum ama kırmızı gelince korkuyorum 😔 benimde bı sebebi yok dinlen diyor . Gerçekten hep dinleniyorum da
Aysebkr1258 UmudumOldun ablamın Doğum yapana kadar kanaması olmuştu ama hiç bir sorunu yoktu bebeğe zararı yoktu maşallah sağ Salim doğmuştu yeğenim bazı gebeliklerde olabiliyor diye biliyorum siz yine de tedbiri elden bırakmayın tabiki çok yormayın kendinizi
UmudumOldun Aysebkr1258 çok şükür benim ikisindede bı sıkıntı çıkmadı. Ama her ay böyle olursa valla psikoloji dayanmaz ya 🙄. İlk bebeğimiz olucak inşallah . O yüzden herseyde tedirgin oluyorum
UmudumOldun Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten birazda olsa rahatladım . Şimdi onumuz bayram doktorlarda yok malum . Allah'ım hepimize aradığı sifayi versin inşallah çocuklarımızı sağ sağlık kucagimiza alabilelim 🙏
Melon Haftaya kadar iki kez kirmuzi kanama bu arada fda istisnasiz hrrgun kahverengi akinti yasadim. Benimki rski polip parcalarindan kaynaklaniyordu. Hergun her tuvalete gidisimde tedirgin pluyordum. Doktoruna guverenerek ilaclara devam et. Saglikla gelsinler insallah
Veranur UmudumOldun canım benim teyzem 7. Aya kadar adet görür gbi kanama yasadı hatta pes dahi kullanıordu regl için olanlardan adet dönemnde kanaması oluyordu 2-3 gün bazı gebelklerde olablior galiba,doktorunla düzenli sekilde takip edin inşaallah Allahn izniyle bişey olmaz🤲🏻❤️
Gulcee Progestanı bırakma bana dr 7aya kadar kullanıcaz dedı. günde iki kez sabah akşam vajinal al. Ayrıca bol bol dinlen.proluton değot diye bir iğne var piyasada cok zor bukunuyor bulursan ondan da vurun.3günde bir vurundum ben. Şimdi geçti iyim cok sukur.inş senın de geçer bi an önce. kanama sebebı plesentanın şağaıda olması da olabılıyor dikkat et.
mercan2020 UmudumOldun bende biraz önce yaşadım.iğne kullandım 5 gün progesteron hap kullanıyorum ama herkes vajinal diyor ben ağızdan alıyorum :( kırmızı değildi çamur gibiydi benimki anlayamadim