Ebraralyammm Bayanlar fetal hastaliklar nedir o doktor ikili test yapıyormu ? Benim doktorum beni fetal hastaliklara randevu almami soylemisti ikili test icin ayni hastanedeki doktor icin . bir bilgi verirmisiniz 12+4 bebegim
Hulyarsln Ebraralyammm fetal hastalıklar bebekte gelişim geriliği yada genetik durumlar düşünülüp yönledirilebilir önlem amaçlı düşünmüş olabilir doktorunuz çünkü henüz bebeğiniz küçük düşük veya kaybınız varmı ?
Jaleserkan Ebraralyammm canım bizde 22+4 haftayız 4 gün önce 4lü ultrason ve fetal eko yaptırdık çok şükür temiz çıktı hepsi☺️seninde için rahat olsun doktorunun dediği testleri yaptır bence 🙏🏻
Ebraralyammm Hulyarsln hayir ilk gebeligim hersey normal düşük riskimde yok cok şükür 9 haftalikken gittigimde bana 3 hafta sonra ikili test icin doktor adini ve fetal hastaliklar doktoruna randevu almami soylemisti
Ebraralyammm Jaleserkan yani fetal hastaliklar doktoru ikili test yapiyor ona gore randevu alicam kafam karisti
Jaleserkan Ebraralyammm hayır canım fetal hastalıklar doktoru ikili test yapmaz ikili testi kendi kadın Doğum doktorun yapar.fetal hastalıkta bebeğin kalbine bakılıyor 😊