Mombus Gerçekten vücudu çatlamaya müsait olupta , hangi çatlak kremini kullanıp memnun kaldınız ? Teşkkrler 🙏
Mr1517 Mombus doktorum yazmıştı banada çok pahalı diye almadım ama şunuda önerdi , gohnson’s baby ( cansın baby yağı ) 500 ml iyi gelir dedi yani ithal falan okadar gerek yok bence para vermeye ben kullanıyorum memnun kaldım ☺️
Fasulyeveannesiii Mombus lierac aldım yeni kullanıyorum çevremde kullananlar memnun ben internetten aldım eczanede pahalı oluyor Çatlak önleyici krem trendyoldan 120 tl idi
MMinee Mombus ilk gebeliğimde mustela kullandım. Hiç çatlamadım. Şimdi tekrar gebeyim ve mustela kullanıyorum. Bu arada eczanelerde bu arada 1 alana 2. %50 bedava kampanyası var baya indirimli oluyor.
Zeymommx Bebek yağı aldım badem yağı ve zeytinyağlı hiç bir sonucunu göremedim günden güne çatlıyorum🤣 saf badem yağı da kullandım oda hiç bi işe yaramadı mustela çok duyuyorum ama ona da inancım kalmadı bu saatten sonra😀
babymomm Fasulyeveannesiii canım bende kullanıyorum çatlayacağı varsa sadece daha hafif geçirmeni sağlıyor 37. Haftaya girdim bugün başladık çatlamaya inş daha da ilerlemez 🙏🏼
babymomm Fasulyeveannesiii inş sağlıklı olurlar ama çatlak kremle gitmiyor :( çatlaksız sağlıklı olsunlar 🤣