Dlktpl Nasılsınız kızlar gunaydın ben bal tarcın corek otuna basladım adet ıkıgune bıtıcek ıns yenı ay yenı umutlar adet olan hamıle olan varmı
Gkhnm97 Dlktpl tugce adet oldu canm malesef hamile kalan yok daha bn baktirmadim bklm bugn kan versem cikarmiki adete 4 gun var
Dlktpl Gkhnm97 yumurtlamadan 8 9 gunde kan versen cıkar 11 gunde de testte cıkıyor cnm ıns sen de hamılesındır bızım umutlar buaya artık
Senagg Gkhnm97 4 gün kala yaptırmıştım. Çıkmayacağını bile bile yaptırdım. Çünkü yumurtlamam 1 hazirandı varsa bile daha yeni belli olur benim
Tugce1803 Gkhnm97 bence erken gebelik yap eğer çıkarsa öyle yaptırırsın ben 6 gün kala bakmıştım bişi çıkmadı gerçekten de bişi yokmuş yani
Gkhnm97 Dlktpl insallah canm ya bnm 29 hazirandi yumurtlamam 2 gun surdu 29 30 yani hangisinde tuttu bilmiyrm eger tuttuysa tabi
Gzrilknur Ya kızlar gruptan bi kaç kişi gebe kaldı. Bi kaç kişi de adet oldu. Benim de 10 gün kaldı adete. 2. Çatlatma iğnemin 6. Günü. Sanki arada adet sancısı giriyor karnıma. Lütfen gebe kalanlar bize de dua edin 🙏 halimizi en iyi anlayan sizlersiniz. 🥺
Gzrilknur Tugce1803 biliyorum canım. Yazmıştım da. Görmedin sanırım. Allah yardımcın olsun inşallah. Temmuz umut ayın olsun 🌺