clmmmmm Tugce1803 Gkhnm97 Dlktpl Senagg kızlar eşim iftardan sonra yatıp uyandı bi saat falan uyudu bi hışımla kalktı beni rüyasında hamile görmüş🙊ona müjdeli haberi veriyomuşum😍üç senedir ilk defa böyle bi rüya gördü🤗hayıra çıksın inşallah
Tugce1803 clmmmmm Allahııım ne güzel rüya benimde eşim bu ay ilk kez görmüştü tuhaftı uyanınca Rabbiiiimm duy sesimizi😍😍😍
Gkhnm97 clmmmmm aaa canm gercektnmi yaaa insallah mujdeli haberi bu ay alirsin kuzum ruyasini gorenlerin cogu gercek cikiyo🤲🤲🤲
clmmmmm Tugce1803 kız o yaa piskopat kadın😂😂 degerlerinden tanıdı herkes burdan bi arkadaşta beni etiketlemişti 😂😂bıkmıyo kadın😁
Tugce1803 clmmmmm evet şimdi girdim gördüm ayyyy bende hamile olunca sürekli post açıcam yeter hep aynı kişi sıkıldık😂😂😂biraz da biz delirelim😁😁
clmmmmm Gkhnm97 inşallah kuzum yaa☺eşimin rüyası hep dogru çıkıyo tüp bebk ysptırdıgımda bi gün öncesinde rüyasında negatif olarak görmüştü ve öylede oldu😔inşallah bu seferkide dogru çıkar😍
Tugce1803 clmmmmm yaaaa adamlar öyle oluyo ben çok erken gördüm rüyayı adetime 17 gün vardı eşime anlatmadım ama üzülmesin etkilenmesin diye 1 gün sonra eşim görmüş o anlattı hemen tabi😍😍
Gkhnm97 clmmmmm insallah canm ya ruyasi cikiyosa bu ay belkide pozitif ruyasini gormek bile mutlu ediyo bizi keske pozitifide gorsek🤲🤲😊
Senagg clmmmmm ayy maşallah canım benim 🥰 Rabbim güzel günlerde güzel rüyalar göstermiş inşallah olsun bebiş bir an önce 😍 burdan topluca doğuma beraber gidelim 🤭🤣. @Tugce1803 @Dlktpl