Senagg Tugce1803 bende de iyice belirginleşti ve özellikle daha önce hiç olmayan bir durum daha var o da damarlar göğsün altından ucuna kadar inmiş
Dlktpl Momof2child senın ıkıncı hamılelıkmı olcak ben nasıl belırtı olur bılmıyorum test yaptım ıkıgundur negatıf adete 2 3 gun var benımde goguslerım sıs acıyo ama adetten oncede boyle oluyor kasıkta hıcbır belırtım yok
Momof2child Momof2child folik asit iciyorm adet gunu basladm.Biwry diyim ben ilk hamilrlikte adet gunu basladm folik asite ve o ay kalmwtm Bu ayda oyle yaptm bakalm
Dlktpl Kızlar benım bugun tansıyonum dusuk stres uzuntudenmı acaba ya esıme babalar gunu hedıyesı verebılseydım keske oglumun mezarına bakıyoruz anca😭
Tugce1803 Dlktpl Canım böyle devam edersen hastanelik olursun ben sana söyliyim tek taraflı çocuk yapmıyoruz eşin yapacak ki sen verebilesin tarlayı ekmeden nasıl ürün alacaksın üzme kendini hayat devam ediyor Rabbim her zaman hayırlısını versin
TunarinAnnesi Tugce1803 Annem hep derdi Bana hamile kalmadan önce defalarda 1 ay 10 gün falan adet geçikmesi olurmuş bu bazen sağliksiz olmanın anlami değil bünye bebeğe hazirlik yaptiği için oluyor o geçikmeler bazen İnşAllah Gebeyizdir bizde ❤️🙏
Tugce1803 TunarinAnnesi Sadece geçen ay yaşadım gecikmeyi 4 gün normalde hiç yaşamam 1 gün bile olmaz Rabbim hayırlısını versin 🌸
Dlktpl Tugce1803 nasıp deglmı desem ne desem bılmıyorum cok zor anlatamıyorum ıste zaten bana dr yolu gorundu tedavıye ıhtıyacım var bu kafayla hıc olmaz aslında en guzelı cocuk faslını kapatmak
Tugce1803 Dlktpl bencede kapatmalısın Rabbim en güzel zamanda nasip eder inşallah üzme yıpratma kendini