Dlktpl Kızlar sanah benden sarıya benzer yapıskan akıntı geldı neden acaba effeksıyon olsa sureklı gelır enfksıyonda beyaz gelıyıdu benım
Dlktpl Tugce1803 yok cnm ıkı ay tedavı gordm oyle akıntı dgl yapıskan östrojen hormonu arttıgı zamanda oluymus baktm bıkere geldı ay bnm cnm cıkolata cekıtomadet olcmmben bıkacgune
Tugce1803 Dlktpl aynen canım gecikmesi de zor oluyor ben geçen ay ilk kez geciktim hava değişiminden dolayı 3 gün ama yine de var mı diye de ümitlendim kötü oluyor baya
Gkhnm97 Dlktpl @Tugce1803 kizlar goguslerim dokununca aciyor ya adete 9 gun var belrtimiki ya kafam orda kaldi normalde bnm adete yakin bile acimazdi
Tugce1803 Gkhnm97 benimde öyleydi canım 10 gün kala başladı 2 gün sürdü geçti şimdi yine acıyor çok feci şekilde ve geçmek bilmeyen geğirme ve gaz sancısı gaz var ev bombardımana döndü🤦♀️
Gkhnm97 Tugce1803 🤣🤣 bnmde var canm gaz bide ikinirsam aferdersin kasiklarim balon olmusta patlicak gbi seninde oluyormu
Tugce1803 Gkhnm97 sana tavsiyem boşver bunlarııı🙈sen yumurtladığından beri belirti aramış oluyosun anladığım kadarıyla daha var çünkü adetine boşver gitsin💁♀️
Annemmm2 Tugce1803 canım test yaptın mı 🥳 Ben senin gebe olduğunu düşünüyorum kasık batması kesinlikle %70 felan gebeliktendir 🤩 hadi yap ta hayırlı haberlerini alalım ya
Tugce1803 Annemmm2 günaydın kuzum elimde test yok maalesef malum bayramdan dolayı kapalı bakalım bekliyorum bende😊