Dlktpl Kızlar gunaydın gaz hala devam bende aransıra kucuk gogus sızlaöası var ama adet yaklasıyo oyuzden de olabılır agzımın tadı yok gaz benı ölduruyor zaten uuyamıyorum
Tugce1803 Dlktpl günaydın canım ben iyiyim Allah a şükür bugün bişeyim yok şimdilik sen soda falan iç bana çok iyi geliyo
Dlktpl Tugce1803 hıc yaramadı ıcerde gazlar dolasıyo ay valla anlamadım kendımı sen test nezaman yapcan cnm
Annemmm2 Tugce1803 Amiiinn canım hayırlı ise nasip etsin rabbim isterken hep hayırlısı sağlıklı ise olsun diyorum sürekli 😟
Tugce1803 clmmmmm iyiyim canım dün görmüşsündür rüya anlattım karnım göğüslerime kadar şişiyor sürekli göğüste yeşil damarlarım var
Dlktpl clmmmmm gaz gectı hafıf suan ama yenıden olabılır mıdem bıacayıp benım agzımda tat yok gogusler hafıf sabah sızladı bel kasık hafıf hassasıyet var adet yaklastı dıyede olabılır sende ne var ne yok cnm
clmmmmm Dlktpl benmde ara ara karnımın alt kısmı kasılıyo dün süt renginde beyaz akıntı oldu öyke böyle degil iç çamaşırımdan sızmış bacaklarıma kadar aktı bakalım sonuç ne olucak
Tugce1803 clmmmmm evet yaptım bişi çıkmadı ama umrumda değil çünkü erken gebelik testi değil adetimi beklicem elimde test kalmadı
Dlktpl clmmmmm hayırlısı cnm bende akıntı galan yok kupkuruyum valla dun sadece renksız su gıbı bıkac damla camasırım ıslandı okadar sanırım ben hamıle degılım ama mıdem de berbat