Tugce1803 Senagg burda tek hastane var canım bir de arkadaş erken gebelik değil normal gebelik yapmış ben erken gebelik yaptım
Tugce1803 Seda4686 Allahım bu kez hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et bende güzel haberle döneyim canım ya
Seda4686 Tugce1803 canım benim inşallah inşallah inşallah 🙏🙏🙏 umarım senin de güzel haberlerini alırız, adetini mi bekleyeceksin canım yoksa kan vermeyi düşünüyor musun
Seda4686 Tugce1803 canım ilk gebeliğimde de benim uykum çok fazla geliyordu ve idrarım da sarıydı, aslında bu iki benzer belirtiye dikkat ettim ama yine de gebeliğime yormadım canım çünkü daha adetime 5 gün var bu kadar erken belirti olmaz diye düşündüm , canım sen de bir kan versen
Tugce1803 Seda4686 burda verecek yerim yok hastaneye de gitmek istemiyorum ya sürekli sormaya başladılar her ay baktırınca🤦♀️
Seda4686 Tugce1803 canım biz ilk başta devlete gittik çok kalabalıktı , bayramın ilk günü yoğun olmaz diye düşündüm ama kalabalıktı , eşimle özel hastaneye geçtik sıra beklemeyelim diye , özelde 30 liraya baktırdık canım
Seda4686 Tugce1803 aslında bir arayıp sor bence canım, akşam buradaki nöbetçi eczaneleri arayıp erken gebelik testi fiyatını sordum 35 lira dediler bari gideyim kandan baktırayım dedim ilk gebeliğimde de özelde kandan baktırmıştık
Tugce1803 Seda4686 aa para bile değilmiş bende diş çıkarıyorum ağzım yara çok acıyo ilaç kullanamıyorum ya hamileysem diye eşimle konuşuyoruz şimdi seni anlattım böyle böyle benimle aynı diye eğer gel gidelim derse yarın nöbetçi hastanede kan veririm yok olmaz derse özele giderim
Seda4686 Tugce1803 canım bence yarın özele git kan ver baktır, seninki de çıkar canım, ben kan versem mi vermesem mi diye çok düşündüm ama kafam rahatlasın iyi kötü bileyim diye gittim , insanı belirsizlik de yıpratıyor canım
Tugce1803 Seda4686 aynen bende bu aya kadar hep gidip kan verdim sonrası kafam hep rahattı ama eşim hastanedekiler soruyor sürekli rezil oluyoruz deyince bu ay çok çekiniyorum
Seda4686 Tugce1803 anlıyorum canım, eşin de haklı tabii, canım bence özel hastaneyi ara fiyatını sor git özelde yaptır tahlilini güzelce 1 saate çıkıyor en geç canım
Seda4686 Tugce1803 aynen canım, haberdar et beni de sonucundan, inşallah güzel bir haber alırsınız 🙏🙏
Gkhnm97 Seda4686 canm hamilemissin hayirli olsun malum bayram olunca sohbete katilamadim cok sevindim senin adina belrtilerin varmi🙏🙏😊
Gkhnm97 Kizlar bugn cok yoruldum sirtim belim agriyo ve bundan bi gun oncede agrimsti belim bide sol gogusumu bastirinca aciyor acaba belrtimi psikolojikmi ama onceki gunler gogusume dokundum acima olmadi🤷♀️