Dlktpl Gkhnm97 ay hemen ılmaz belırtı cnm sen merk etme her bebek aynı degıl unutma hepımız hamıle olalım ıns
DiplomaliEvHanimi Dlktpl benim ilkinde gordugim kadariyla 1,2hafta kala belirtilerim oluyo ama ogrenince 5.haftadan sonra gidiyo belirtilerim
Tugce1803 Gkhnm97 canım adete yakın zaman rahim ağzı aşağı iner ilişkide zorlanırsın sert bişi değer ilişkide hissedersin ama hamile kalmışsan yumuşacık boşluk olur kayganlaşır orası rahim ağzı yukarı çekilir
DiplomaliEvHanimi Gkhnm97 iste yakinlasion ayrilinca senden bagimsiz bit bit cikio ama rahimden norml osurma deil
Tugce1803 Gkhnm97 canım onu sende hissedersin ben hissediyorum yani tak tak diye ses geliyo benden rahim aşağıda olunca öteki türlü böyle bişi olmuyo
Gkhnm97 DiplomaliEvHanimi onceden olurdu canm o bnde bu siralar olmadi ama dollenme zamanindada belli oluyormu bu
Tugce1803 DiplomaliEvHanimi biliyorum canım bende onu ama boşluk olduğu halde olmadı o ay bu ay da bilmiyorum ne durumda inşallah olmuştur
Mrvbgc1 Merhaba kızlar bende sabırsızlıkla bekliyorum sizin gibi ama 7 gün var daha adetime sadece kaşıklarımda ağrı oluyor bazen birde çatlatma iğnesi oldum inşallah sizide Benide isteyen herkeside sevindirir Allahım🙏😊
TunarinAnnesi Tugce1803 sen üzme kendini onların içleri fesat Allahın adaletine bırak boş ver Sen insanlığını yapmişsin mükafatını Allah versin İnşAllah 🌹❤️