Aygl Gamzeciks 32 haftaligim kac gundur nerdeyse cok az hareket ediyi endise ediyorum bende ama yeri daraldığı icindir diye kendimi avutuyorum bayram sonrası kontrolum var
Bahar9189 Gamzeciks eğer az hareket ediyorsa Hastaneye gidip Nts bağlan derim hem için rahatlar geçenlerde bebek çok az hareket ediyordu korktum sonra gitmedim bugün doktor kontrolüm vardı doktora anlattım ve bana nie bekledin dedi eğer tekrar aynisi olursa hastaneye gel ve Nts gir dedi
Tugcehar87 Gamzeciks o haftada benimde oldu acile gittim nst falan bağladılar sorun çıkmadı korkmayın pozisyon önemli o hareket ediyor sen hissedemiyorsun dedi doktor birde o haftaya kadar benimde bebeğim çok hareketli idi sert tekmeler arardı ama o haftadan sonra büyüyor ve çok sert hareketler yapamıyor oda var artık karnım şekil değiştiriyor 😂. Keskin hareket etmiyor
smls19 Gamzeciks Bir kaç yerde okumuştum canım artık o haftalardan sonra yeri kısıtlandığı için hareketleri azalırmış
Gamzeciks Aygl benimde aynı şekilde bayram sonrası. Gereksiz evham mı yapıyorum diyorum. Hareket ediyor gün içersinde ama çok az bir kaç kez neredeyse. :(
Hulyalp Gamzeciks 32+3 ikiz hamisim canim. Benimkilerin nerdeyse hic yeri kalmadi. Son kontorlde bile doktor ultrasonla zor olcum yapti. Yine gun icinde hareket ediyorsa takilma. Genelde elinle hissetmeye calis. Bazen benimkilerde ittiriyor goruyorum mesela oturuyorken ama hissetmiyorum seninde oyle olabilir.
Gamzeciks Hulyalp yok hareket var gün içerisinde ama çok az. Herkes 10 kez etmesi lazım gün içinde fln demiş ama 10 olmuyordur yani.
ebrarmom08 Gamzeciks eskisi kadar siddetli vurmuyor ama heret ettgni hissediyorum sadece hareketleri dernden gliyor gbi oluyor 33+5 iz
Gamzeciks ebrarmom08 1 gün var aramızda. Şişip inmeler çok oluyor bende. Hareketleri çok az ya. Haftaya randevum
Ezgiktcngz Doktorum eğer hareketlerini az hissedersen sol tarafına yat ve takip etmeye başla demişti Birşeyler yiyip sol tarafınıza yatıp yaklaşık 1 saat takip etmenizi öneririm Artık yerleri çok kalmamaya başladığı için geçen haftalardaki gibi olmayacaktır :)
Fadileeeeee Gamzeciks ‘saatte bir 12 saatte on kez hareket ediyorsa endişelenmeyin ‘ doktor söylemişti.. artık yeri daralıyor hareketleri azalır eğer su ya da sancı vs bir ağrınız yoksa durum böyle . Varsa da doktorunuzu arayın kesinlikle