Gamzee11 Kızlar 4 aylık olduk çok şükür 5. Ayımıza girdik ama hala daha bende ne mide bulantısı ne aşerme,tiksinti hiç bişeyım yok sadece ben mıyım yoksa benım gibi olan varmı aranızda 😂
Ecmelinannesi Gamzee11 normaldir kimilerinde belirti olur kiminde olmaz şanslısın tadını çıkar derim 😊
nilaylaylaylay Gamzee11 ben de aynıyım canım. Göbek falan da yok. Hamile gibi hissetmiyorum hiç. O yüzden bebeğime de alışamadım sevemiyorum bir türlü. Onun vicdan azabını da çekiyorum
Asiyee03 Gamzee11 canım bende 17. haftamdayım bende de olmadı mide bulantısı tiksinme herkesin farklı oluyo biz şanslıyız biraz 😊
Misskokulumm Gamzee11 çok şanslısın çok yerinde olmayı isteyen o kadar çok kişi var ki başta ben mide bulantısı kusma kabızlık mide yanması kasık ağrısı ve daha aklıma gelmeyenler 🤦 21. Haftadayim🌸
Gamzee11 Asiyee03 Asiyee03 öylemi dersin 😀 bende bekledım bu zamana kadar acaba olurmu diye ama hiçbir belirtim yok 😀
Gamzee11 Rabia93 nasıl bi duygu çok merak edıyorum aşermek tiksinmek belki komik gelıyor ama tam anlamıyla hamilelik o şekılde hissediliyor sanırım 😒😂
Gamzee11 Tuba21 bendede var canım kasık ağrıSı rahim genişlemesinden kaynaklanıyormuş oturup kalkarken dikkat et ani hareketler yapma yinede..
Rabia93 Gamzee11 ben su an 12. Haftayim hala ara ara var bunaltilarim. 2. Ay cok kotuydu herseyden tiksindim uyuyamadim. Sabahlari uyanmak bile aci veriyor insana. Simdi bi. Haftadir normale donmeye basladim. Sukret gercekten masallah. Asermek guzeldir daha olmadi 😀
EvlatKalbinMeyvesi Gamzee11 maşallah maşallah maşallah sende o şanslı annelerdensin demekki benimde çevremde ne kadar doğum yapan arkadaşlarım varsa hepsi kucağına alana kadar hamile olduklarını anlamadılar bile😊
Kovaburcu Bende de etten tiksinme geldi sadece meyveye abandım allaha şükür hiç kusmadım cok aç kalınca midem bulanıyor okadar 3. Ayım bitti benimde 😀birde klasik kasık agrısı arada ben ultrasonda görünce hareket ettiğini Gözlerim doldu yakında hissedicez hareketlerini sabır😂😍😍