Merve_005_ Kızlar merhaba 34+1 günlük hamileyim Doğuma 42 gün kaldı ama bende bir korku sardı normal Doğum istiyorum ama korkutuyor da beni ilk hamileliğim,ilk bebeğim biraz rahatlamakta ihtiyacım var yardımcı olabilecek var mı :)
[silindi] Merve_005_ O bebek ordan bi şekilde çıkıcak 😀 Kendinizi kasmayın. İster istemez stres olur tabiki ilk heycan bunlar. Ama bu zamanları bile özliyceksiniz. Bi bakmışsınız herşey bitmiş bebeğiniz büyümüş artık kucakta bile durmak istemiyor. Zaman cidden çok hızlı 😊
Zelnuray Merve_005_ ben hiç korkmuyodum ama yaşadıklarım psikolojimi bozdu şuan ne belli bir doktorum var ne gidebilecek bir hastanem kafayı yemiş durumdayım stresden hasta oldum
Ecmelinannesi Merve_005_ 99 gün kaldı 😢 ama korkuyorum işte hepsi çevreden duyduklarım yüzünden şimdiden öyleyse doğum günü napcam
Hediyelina Nasipse bayramdan sonra doğumum korkma diyemem bende bu zamana kadar korku yoktu taki Cuma günü nstye girdiğimde yanımda Doğum olana kadar ama rabbim gerçekten kolaylığını veriyo doktora ve ebene uyduğun sürece kız kıvranarak geldi doktorun dediğini dinledi 2-3 okunmada bebişin ağlama sesi geldi rabbim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli ağrısız doğumlar nasip eylesin rabbim kolaylığını inşallah verir yeter ki korkmayın kimseninde lafına bakmayın ☺️ Ne kadar rahat olursanız o kadar kolay geçer doğumunuz rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏🏻
2405 Merve_005_ canım benşmde ilk dogumumdu bende cok korkuyodum korkudan bebegım yukarı çıkmış spinal sezeryan oldum rahat bırak kendini :)
Yagmur98 Bende 34 +1 im bendede korku var surekli dogumu dusunuyorum ama sonu guzel olacak biliyorum kizima kavusacagim böyle düşündükçe cesaret geliyor
Merve_005_ Valla kendimi rahatlatmaya çalışıyorum şuan böyleysem son haftalarda ne olurum bilmiyorum şuan bebişimin kilosu 2500 sizce normal mi yoksa biraz tombik mi kızım :) 34.haftada? Allahım hepimize insallah sağlıklı sıhhatli az sancılı Doğum nasip etsin insallah 🙏🙏😊😊