titebouille [silindi] huyu güzel olsun kime çekerse çeksin benim bebeğimden kime ne diyeceksinde susuyoruz
Kubrabdrhmn0235 Gmzylmz bende 6 haftalık test yaptım sonra kontrole gittim söyledim herkese ama nazar var yerinizde olsam biraz saklarım
Pink17 Gmzylmz Şimdi yine hamileyim kendime bile söylemeye korkuyorum 2 düşükten sonra korkuyo insan.İnşallah siz kötü şeyler yaşamazsınız 🤲🏻
sevval55 [silindi] bende keşke en son kaynanama söyleseydim. Söyleme dediğim halde eski şehirinden komsuları eski arkadasları bile aradı. Bende saf gibi hala kimseye demiyorum saklicak kim kaldıysa. Saygı göstermeleri gerekmiyormu ben bosunamı bekliyorum kalp atısını dinlemek için biraz büyümesi için. Göz var nazsr var
[silindi] sevval55 aynı fikirdeyim canım başına buyruk kisilere laf anlatılmıyor maalesef. Benim ilk hamileligimde kalbi durdu bebeğimin biz kendi annem de dahil kaynanamlara da kimseye söylemedik şimdi düşünüyorum iyi ki de söylememişiz millete duyurup bebeği kaybedince herkesin diline düşermişiz bunlar yüzünden.
sevval55 Rubab_2020 bende eşime dlgum gunu hediyesi olarak söyledim ayrıxa yıldonumumuzdu 1.senemiz☺️☺️
Mucizemizgeliyor Bende saklama taraftarıydım canım ama sağolsun eşimin ailesi herkese duyurduğu için mecburen söyledik 10 haftalığız bizde 6 haftalıkken herkes 2 aylık diye duymustu. Yavrularımız Rabbime emanet Rabbim korusun ne diyelim isteyen herkese nasip etsin Rabbim bugunumuze çok şükür
Ssraa 3 haftalıkmıştı testte çıktığında. Bir hafta sonra kanda kesinleşti 4 haftalıktı. Yani 3 haftalıkken öğrendim
Seyma1234 Gmzylmz öyle düşünme mutlaka öğreniceklerdi yada bundan sonra ki hamileliklerinde gizlersin🙏 Sağlıkla gelsinler inşallah
Zeyneprabia Ailelere 13 haftalıkken, iş yerime 21 haftalıkken, söyledim daha söylemediğim arkadaşlarım var