Eminef2161 Eşim anladı benim 4 haftalıkken sürekli hamilesin diyordu zorla test aldırdı ve yaptırdı sonuç şuan 6 aylığız 😊
Mamiii20 Gmzylmz Biz kan tahlili yaptırmaya giderken herkese söylemiş annemler sonuç pozitif çıktı allahtan
Ysmnkrcy Gmzylmz kaynanama söyledim 3 dk içinde duymayan kalmamıştı hatta dedm ben 3ay tuttum da sen 3dk tutamadın :)
Seyma1234 Gmzylmz kayınvalidemlere 12 hafta sonra söyledim annem 5 haftalıkken biliyordu 😊onun dışında kimse bilmiyor hala 16 haftma gircem nazardan korktugum için falan değilde bu anları karnımız çıkana kdar beraber yaşamak istiyorum ,
Dilekcelik Gmzylmz 6 haftalıkken öğrendim 9 haftalıkken söyledik kalp atışını duyduktan sonra eşim dayanamadi
titebouille Gmzylmz 6-7 haftalıkken dış gebelik gibi sıkıntıların olmadığından emin olup söyledik ailelere. Ama kimseye söylemeyin dedik. Eşimin annesinin kıymetli komşuları vardır söyledi sinir oldum. Bidaha 4 5 aylıkken söylerim.
[silindi] titebouille biz de 8 hafta bitince söyledik sahur saatinde hem de. Kimseye söylemeyin dedik ki daha öncesinde bir bebeğimin kalbi durmuştu yine aynı şey olur diye söylemek istemedik kimseye. Telefonu kapattık neyse. Biz söyler söylemez whatsappta durum paylaşıp sabaha kadar herkesi aramışlar. Ben de çok sinir olmuştum.
Mavis222 3 haftalık falandım göğüs şişmesi ve ağrısıyla hiç olmazdı çünkü ama test yapmak için adeti bekledim ☺
2cocukannesiiii Pink09 maşaAllah bende söylemesem kimse anlamazdı ama ben hamile olduğumu bir öğrendim zaten mutluluktan havalara uçtum direk aradım 😀
Nisansimge MelekAnnesi52 konuyla alakasız olacak ama 52yi plakadır diye düşünerek soruyorum ordulumusunuz
Seyma1234 Gmzylmz öyle düşünme mutlaka öğreniceklerdi yada bundan sonra ki hamileliklerinde gizlersin🙏 Sağlıkla gelsinler inşallah
Gmzylmz Kızlar kimler nerden ? Ben BURSA ❤️ Tanışalım Kaynaşalım whatsaap grubu kuralım. Bilgili olanlar olmayanları bilgilendirsin herkes bi fikrini söyler 🤗 sizce olur mu ???
DiplomaliEvHanimi Gmzylmz aksarayliyim 22yasindayim 12nisanda kurtaj oldum 19bayisda ilk reglimi oldum hayirlisiyla beklemedeyim bi mucize olurmu diye 🙏🏻 İs nedeniyle erzincandayiz. Kimsesiz....