MelekAnnesi52 Gmzylmz 4 haftalıkken öğrendik 😂 o yüzden daha dogurmadin mi sorularını erken aldım 😀😀 öğrendiğimiz gün herkes öğrendi eşim tüm sülaleyi aramış 😁 bende Instagram dan paylaştım o heyecanla tutamadık içimizde 😂
hunilimom Gmzylmz anneme 7.haftada soyeldim kaynanama 9 da eşim söylemiş arkadaşlarıma 4.ayda söyledim cinsiyetimiz belli olunca
Gmzylmz MelekAnnesi52 bende 5 haftalık hamileyim ama içimde hep kem gözlerden kaynaklı korku var ha nazar değer diye .. ama ister istemez eşimin akrabaları hariç benim tarafım biliyor 🙈🙈
Nisansimge MelekAnnesi52 konuyla alakasız olacak ama 52yi plakadır diye düşünerek soruyorum ordulumusunuz
Gmzylmz hunilimom bence en güzelini yapmışsın banada kalsa bende öyle yapardım ama annemler sağolsun 🥺🥺
MelekAnnesi52 Gmzylmz herşey Allah'tan canım 😊 söyledin diye bişey olacak değil söylemesen de olmayacağinin garantisi yok 😊 sevincini paylaş bence sevdiklerinizle😍
sevval55 Gmzylmz benmde aslında esim tarafı ve benim tarafım biliyo sosyal medyaya atmak istiyorum ama bilemiyorum korkuyorumm😀
hunilimom Gmzylmz annem kızdı valla niye hemen demedin diye daha da söylemezdim ama sanırım kuzenim söylemiş ona da ben biliyorum zaten dedi öğrenince 😁😁 kuzenimle test yapmistik beraber
Gmzylmz MelekAnnesi52annem sayesinde paylaştık zaten ama söyleniyor diye ağlıyorum istemsizce duygu karmaşası yasıyorum sanırım 🥺 sen kaç haftalıksın veya aylık mısın ?
Gmzylmz Celins_ ne kadar güzel şuan kaç aylıksın 🙏 rabbim tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🤩
kr1907 Celins_ ben de 6+1 günlükken kalp atışını duydum aynı gün söyledim anneme kayınvalideme ama annem ben hissetmiştim dedi hemen😁
Gulnuripeksoylu Biz 5 haftalıkken öğrendik herkese 17,18.Haftada söyledik hafif hafif karnım çıkmaya başlamıştı söyledimzde 😊
Gmzylmz Gulnuripeksoylu nasıl saklıyorsunuz acaba 😊😊 bizim artık öğrendi herkes bi eşimin akrabaları bilmiyor