Minnosunannesi Sebla55 bazen aşağıda bazen yukarda yer belli olmuyorda kasık ve vajina ağrım çok var 😥
Cananse Sebla55 merhaba, benim bebeğim 27 haftalık. Karın bölgesinde hıssediyorum kızımı.. öyle aşağılarda değil.
Bademgzlm Sebla55 20 haftalık hamileyim bende ayakta biraz durunca vajina ağrısı çekiyorum sanki açılma olupta doğuverecek gibi😬ilk hamileliğimde son aylarda olmuştu ama bunda daha erken oldu niye bilmiyorum doktora gidince bi sorcam bakalım 🤔
KubraatMacit Sebla55 ben 25. Haftadayım bugün aynı şikayetle gittim bebeğimin ayakları Doğum kanalındaymış tekmeledikçe agrıyor inşallah döner yoksa ilerki zamanlarda açılman olur dedi doktor 😔
Minnosunannesi Sebla55 benimde enfeksiyon var kronik ama doktorum ilaç vermiyor sarımsak yutuyorum. Sanki açılıyormuş gibi ağrıyor magnezyumda kullanıyorum aslında
Sebla55 Minnosunannesi 😒😒 bende aynı gecen hafta doktordaydım her haftada gıtmek ıstemıyorm ama tedırgınım çok
Drngrkm Ben 21 haftaligim bugun benimkide hep kasiklarimin orda anlamadim korkuyorm gobek deligime yakin tekmelerdi hep