Evindarrr Arkadaşlar çok fazla duygusal olmuşum en ufak şeyde hüngür hüngür ağlıyorum merak ediyorum acaba tek ben mi öyleyim😔😔😔
Belgin Evindarrr tek değilsin canım bende öyleyim zaten duygusaldım hamilelikte dahada fazla arttı bu durum en ufak herseye ağlıyorum iyice sulu göz oldum 🤦🏻♀️
dunyam3105 Evindarrr oturup reklamlara ağlamıştım başka bi zamanda ağlayasım gelmişti durduk yere niye ağlayasım geldi diye daha fena olmuştum ki bn normalde duygusal biri değilimdir ☺
Belgin Evindarrr artık katlanılcak sonuçta bile isteye olmuyo ya hormonların etkisiyle olan bısey 🤗🤦🏻♀️
Selyil Bende bugun tam 11ci hafta yarin doktor kontrolum var sabahtan beri bi duygusallık bi korku cok heycan yapiorum aklima hersey gelio 😔😔
Aysegulflz Evindarrr Evet bende böyleyim hamile değilken de duygusaldim şimdi 4 katı duygusalim her şeye Ağlıyorum durmak nedir bilmiyorum ağlamaya başlayınca 😕
Fatzek Evindarrr aynı durumdan müzdaribiz canım. Duygusallık hatsafada 😣😣senanlat kara denizi izlerken bile ağlıyorum . 😓😓
Yusufaras Evindarrr ah bende de var sirf esim elimden kumandayı aldi kanal değiştirdi diye agladim sonrada bunun icin aglanirmi diye daha çok agladim ozellikle esim ne dese ağlıyorum galiba nazım bir ona geçtiği icin istem dışı oluyor adam ağzını açmaya korkar oldu bana
OlgaArslan Evindarrr bende ağlama yoktu ama herşeye üzülüyodum kırılıyodum halbuki öyle biri değildim şimdi doğum yaptım daha çok oldu hatta ağlama da geldi anneliğin verdiği duygusallık daha yoğun oluyo
Anne4 Ben zaten çok duygusaldım şimdi iyice ağlak oldum halime ile Ertuğrul sırt sırta savaştı diye ağladım, burnuma kokular geliyor diye ağladım ağla anlayabildiğin kadar boşver bu bile güzel sebebi güzel çünkü 😌