tortil21 smls19 vucudun genetik yapisiyla alakali. Erkende gecde olsa olabiliyor ve sanirsam krem yaglarin onune gecicek kadar etkisi yok malesef.. suan artmamasi icin nemlendiriyorum suyumu bol iciyorum
drytcvkarsln tortil21 kötü çatlamıssın hergun krem kullanıyorum ben mustela evomeerr birde hındıstan cevızı yagı nemlendirici kullanmazsan çoğalıcaktık 39 haftama grırcem daha hıc çatlamadım
Ggggggggggg tortil21 canım bi araştır istersen ama doğal katı Hindistan cevizi yağı çok etkili diye duydum duştan sonra nemlendirici gibi bütün vücuduna sür yağlı his bırakmıyomuş
Kahraman35 Ggggggggggg ben de ondan kulanıyorum. Organik katı hindistan cevizi yağı. Şu an çatlak yok ama sonuç ne olur bilmiyorum🤷♀️🙈🙊😆😆
Boossgrl tortil21 evet canım çatlak ama en başından beri nemlendirmen lazımdı şu zaman dan sonra artık yapıcak birşey yok çatlamış artık
Burcuveburcum tortil21 Evet çatlak var ama vahim bir durumda değil kakaoyağlı kremle nemlendirebilirsiniz duştan sonra bebeyağıda güzel nemlendiriyor çatlağı önlemek için nemlendirmek yeterli herşeye rağmen çatlarsanız vücut yapımızdandır dert etmeyin
Caglacagla tortil21 kızarıklıklara kantaron yağı sür cnm yine de en etkili faydalı olan o dene derim mutlaka
Sad3c3m tortil21 çatlak evet ama azıcık çatlamış önlem al canım, sen bide bendekileri görsen 🤣 sürmediğim yağ yapmadığım şey kalmadı gene de çatladım geçen ağdaya gittim genetal bölgemin üstü bile çatlak kadın şaşırdı nasıl çatladın diye
35shereliz tortil21 çatlak canım zeytinyağına devam et bence bir gecede çatlıyor malesef olacağı varsa haftaya bakmıyor
Sad3c3m tortil21 ben sordum doktoruma sıkıntı yok yaptır dedi gebelikten gebeliğe değişebilir canım sor kendi doktoruna bi istersen
Srfn11 tortil21 Catlaklrin derin deil gecebilcek gbi duruyor hemen mudahale et madecassol direk sur hergun bikmadan kuzum
Elfylnz tortil21 evet çatlamaya başlamışsın. Ben de 31. Haftamda başlamıştım böyle ufak çıkıyor baştan sonra uzayıp gidiyor 😂
Ayse_3065 Denizanne aynen öyle 37 den sonra çatladım bebe yağı kullanıyordum.şimdi göbeğimin kaşıntısından uyuyamıyorum yani yapı meselesi ben son hafta çatladım ☹️
tortil21 Sad3c3m hamilelikten once agda yaptiriyordum. Hamile olunca gitmedim, bundan sonra gitmek istiyorum geri. son ayda her an hazirlikli olmak acisindan. Sorayim gittigimde yine