Yassel Seher__ kendiliğinden geçiyor diyorlar canım doğumdan sonra, bende kararma yoktu 37. Haftaya girdim 1 hafta önce ağda yaptırdım bacak arası karnım hep kahverengi leke leke oldu geçer mi ki acaba
Tubabulat2018 Seher__ benim 2. Ay var ve gögüslerimde var ve gittikce karariyor cinsiyetimiz kız emdikce gecermis bende oyle teselli ediyorum kendimi 😁
Yassel Elifelif49 ağdadan dolayı oldu ondan dolayı geçmez diye korkuyorum canım normal kararmalar geçiyormuş ağda kararmasından emin değilim
Aryacigdem Seher__ utancak bisey yok ki beni ameliyata aldilar uzerimde ortu vardi doktorum tam karsimdaydi ortuyu bi cektiler heryerimi gordu🙄🙄 o an onlarin elindesin hic sesin çıkmıyo kurbanlik koyun gibi😂😂😂😂
Nursemomm Seher__ neyseki ben sezaryen oldum 😂😂 bebek pudrası sür çıkmadan en azındna bi nebze beyaz durur ben öyle yapıyodum her an kontrol olur diye
Aysnrplt Seher__ Doğumdan sonra komple bakıma girmeyi düşünüyorum kendimi çökmüş hissediyorum 😂 çatlaklar için de emzirme döneminden sonra artık yaptırıcam kurtulucam inşallah