İştahinizi actigini hissettiginiz bi (vitamin balik yagi omega ne olursa artik ) yok mu yahu. Benim istahim hic acilmadi acilmaya niyetide yok. Zaten kilo takintiliydim alamiyorum diye simdide bebek alamaz diye kafayi yicem

SalihaSomuncu5 ama takıntı yapmamalısın çnkü kafaya taktıkça bebekde almaz sende. Bu arada kaç haftalıksın 14 haftaya kadar mide bulantısı iştahsızlık normal

Bende ocean plus kullanıyorum doktorumun önerisiyle

SalihaSomuncu5 benim de istahim artmadi eskiden nasilsa öyle duan iMom kullaniyorum ben 22 haftaligim 4 kilo almisim simdiye kadar ama bebegin kilosu hayet iyi dedi doktor 😊cok yemek bebege kilo yapar diye bisey yokki önemli olan süt yogurt yumurta tüketimi ben bide keciboynuzu özü aldim bi kasik bi bardak meyve suyuna karistiriyorum sade yerseniz tadi pek hos degil. keciboynuzu zaten her türlü vitamini bulunduruyo tavsiye ederim

Bende aynı durumdayım ımom kullanuyrm bazen guzel yıyorum bazrn yıne aynı oluyorum bı hafta ılavm bıtmıstı ozaman ıyıce kapanmstı bırazda olsa etkı edıyor

SalihaSomuncu5 imomu ilk çocuğumda kullandım. Buda balık yağı 150 tl olması lazım bunun diğer balık yağlarından farkı canım havyar yumurtasından yapılmış olması değerleri daha yüksek

SalihaSomuncu5 en güzeli az kilo almak vermesi kolay olur 😄 bakalim daha 28 hafta var insallah son anda birden asiri kilo almayiz 🤭

SalihaSomuncu5 imom veya ocean mummy var canım ben ikisinde kullandım şuan ocean mummy devam ediyorum mükemmel bi ilaç doktoruna sor o sana söyler zaten ikisinin de fiyatı birbirne yakın ben ocean mummy 64 tl ye alıyorum dıgerıde 60 filan ama kesinlikle bu ikisinden birini al derim 👍🏻