Omenlove 5 haftalik hamileyim keseyi gorduk kesenin yaninda kanama alani var dedi boyle birsey atlatan oldumu aranizda
Mervetepe Omenlove ilk üc ay bendede vardı canım cok sükür 3 aydan sonra gecti cok dikkatli olmalısn kendini yorma eğilme doğrulma yukarı uzanma ve asla dar giyinme ben progestan ve crinone jel kullanmıstım rabbim sifa versin
Minnakfasulyem Omenlove benim de vardı tedbir olarak progestan aldırdı eğer kanaman olursa kullan demişti. İlişki, ağır iş yasak demişti bol bol dinlendim bende o süreçte bulaşık bile yıkamadım 5. Haftadan 8. Haftaya kadar dikkat ettim. Sonra geçti
Hzlhakko Omenlove bende duyduğumda çok üzüldüm birde bebeğin eşi aşağıda ikisi üst üste üzdü şimdi fitil kullanıyorum lekelenmelerim geçti doktor önlem alır kesin korkma ilişkiyi kesinlikle yasakladı bilgin olsun
1elif Omenlove bende 12 haftalık hamileyim 7. Haftamdan beri leke görüyodum son on gün içinde iki kere çok yoğun kanama gördüm ilk kanama korkutmadı kesenin baya aşgısındaydı son kanamam dün oldu bugün doktorumla görüştük ve keseye baglı dedi 2,5cm çapında bi kanama alanın var dedi bu seferki çok korkuttu beni umarım sizinki keseye baglı degildir saglıkla tutunsun bebişiniz saglıkla gelsinler inşallah🤲
Anneyimben34 Aynı durum bendede varmı ama önemli bişey değil kanaman olmadığı sürece demişti ve yerleşme kanaması demişti doktorum. Önlem olarak düşük önleyici hap vermişti sonra bıraktırdı şuanda 25.haftadayız çok şükür 🥰
Aydgdu Benimde olmuştu. Rahim onu emer geçer dedi doktor. İlaç vermedi.vajinal kanamam olmadığı için tehlike görmedi.
HandeYavuz Benim de olmuştu canım geçti çok şükür 12. Haftadayım 😊 inşallah geçer bolca dinlenmeye çalış
FatmaGE Bendede vardı çok büyük değildi ama insan ilk ve tecrübesizse çok korkuyo tabiki progestan kullandım fitil hatta dozumu arttırmıştık son zamanlara doğru 12. Haftama girdiğimde kanama alanı yok olmuştu dikkat et, evham yapma korkmamaya çalış Rabbime bırak dua et ☺️ Ben şuan 37 deyim Rabbim sanada göstersin canım bu zamanları🤲🏻
Omenlove Tsk ederim arkadaslar insallah benimkide gever bu 3. Hamileligim iksinin kalbi durmustu bunuda kaybetmek istemiyorum hic keyfim yok ve cok morarsizim :(
Omenlove Hzlhakko bana oyle bir sey de demedi ya oysaki doktoruma cok guveniyorum. Gerci iki kayiptan sonra iliski aklimiza bile gelmiyor
Omenlove 1elif insallah hepimizinki rabbim isteyen herkese versin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin .. kan sulandirici igneye basladim 3 gun once acaba ondan mi diyorum o kanama alani
1elif Omenlove hiç bilemiyorum etki edermi ama zannetmiyorum çevremde kan suladırıcı igne olan arkadaşlarım var kuzenimde dokuz ay kullandı yaşamadılar kanama falan senin kan pıhtılaşman mı varki sulandırıcı kullanıyosun
Omenlove 1elif bilmiyorum cnm sadece iki kez kalpleri durduklari icin bu sefer onlem amacli kan sulandirici ve hapini verdi doktor
bebegimibekliyrm Canım evde kesinlikle iş yapma, yorma kendini, kan sulandırıcı şeyler yeme kiraz çikolata çay kahve gibi ve bol su iç, stresten uzak dur ve bol bol Ayetel Kürsi oku, çok geçmiş olsun 🤲🏻
Burcings Omenlove kesenin yanında ise pek sıkıntı olcagını düşünmüyorum.benim ilk gebeliğimde kese üstü kanamam vardı kanamayla berbarr malesef üstte oldugu için kanama düşükle sonçlandı.kardeşimnde kesenn altında vardı onda problem olmadı.inşAllah sıkıntı olmadan evladınızı kucagınıza alırsınz🙏🙏