Canoglum001 Melisatsss Merhaba👐biz de yarin tam 36 oluyoruz.agrilarim var ellerim sis mide bulantisi mafetti beni bide 50 derece adana😥
Sevim97 Melisatsss bizde yarın 36 olcaz allah izin verirse ayaklarım çok şiş üstlerine basmakta zorlanıyorum bel ağrısı karnımda aşırı derecede kaşınma var gözlerimde de aksi gibi arpacık çıktı sabırla doğacağı günü bekliyorum artık
Daisyy Melisatsss biz de 36 olduk bugün. Ayaktayken aşağı baskı, sürekli idrara çıkma, bacak ağrısı, ayak ağrısı, uyandığımda ellerimde ağrı var. 18 haziranda sezaryen olacağım o güne kadar sürpriz olmazsa 😊
Melisatsss Canoglum001 İkizde sıcak yerdeyiz bende İzmir 40 derece Ellerimde ayaklarımda çok şişlik var benimde 😊
Turas Bugun 36 haftalıgım gayet ıyıyım sadece uyurken bıandan uyusmayla kalkıyorum onun dısında cok ıyı
Melisatsss Sevim97 Az kaldı az Sabır ediyoruz sadece demekki canına düşkün olan ben değilmişim aynı şeyler bende de var arpacık hariç geçmiş olsun 😊
Melisatsss Daisyy Senin günün belliymiş bari ona şükür ben normal istiyom doktor daha gün vermedi bakalım 😊
Sad3c3m Şişliğinizi doktora belirtin kızlar bugün kontrolüm vardı çok olmasada elim ayağım şişiyor dedim idrar tahlili istedi protein kaçağı olabilir tansiyonunu her gün ölç anormallik olursa ulaş bana dedi aklınızda bulunsun
Melisatsss Sad3c3m Benim bu gün çok oldu nedense hiç şişliğim yoktu kontrolümde 11haziranda ozamanada 38e yakın olcam
Sad3c3m Melisatsss benimde birkaç gündür öyle hiç yoktu birden hafif şişti sıcaklara bağladım ben ama doktor çok şişerse tehlike göstergesidir dedi her ihtimale karsı test istedi işte 38 olsun sen gene söyle tehlikeli ve sinsi bişeymiş dikkat etmek lazım
Sad3c3m Nslhn38 zorlanıyor birden gelmiyor benimde birde tüp gazı gibi kokuyor😂🤣🤣 demir ilacından dolayı öyle kokuyormuş doktor dedi de diğeridr sanırım bebişlerin kafası baskı yapıyor