Zeynep81 34 haftalık olduk bugün kendim 13 kg aldım bebek en son gittiğimde 2000 kg idi bakalım bayramdan sonra kontrolümüz
Denizanne Zeynep81 ben 20 kilo aldım 🙈🙈🙈 bebeğimde geçen hafta 2.5 kg dı ama haftası önde olduğu için biraz tombiş 🧐
Nesibee1 Zeynep81 33+3 olduk ☺️ Kendim 11 kg bebeğimde 1 hafta önce 2400 dü ☺️ Bakalım bir dahakine neler olacak ☺️
Pitpit Zeynep81 35+0 2780 gr 49 cm. Ben 15 kilo aldım 💪🏼Kilo alımım 24. Haftaya kadar oldu 24 ten 35. haftaya kadar sadece 4 kilo aldım. İlk başlarda hiç kusmadım aşırı iştahlıydım kek poğaça börek derken 🙈 sonra dikkat ettim olan oldu tabii
Bsekvnz Merhaba🙂, şuan 34+3 deyiz en son 32 de gittim 12 kilo ben aldım, oğlumuz da 2,300 kg 44 cm di, kontrol bayramdan sonra zaman hemen gecsin kontrole gideyim diye bekliyorum 🤗
SalihaSomuncu5 Hayal_Demir kac kiloydunuz peki. Sasirdim dogrusu. Bende 22 haftaligim hala iatahim acilmadi kilo olarakta 1 kilo almisim canim sıkılıyor bu duruma ama sizin haftaniz ileri
Haticeagus tugcemelis bende sizin gibiyim inşallah aldığımız kilolar fazlasıyla gider 🤦♀️ birde ben 2.5 aydır yatıyorum erken doğum riskinden dolayı. İştahlı da olunca önüne geçemedim 😏
Hayal_Demir SalihaSomuncu5 90 kilo ile kaldim ben. Gebelik sekerim de var. Kontrollu gitmeye calisiyorum derken bunyem de kilo almadi