Zuzuum sevval55 benm tek artım 46 kg la gebe kalmam çok zayıf olduğum için şuan normal kiloda gbi görünüyorum 😈😁
Tugbazen @sevval55 merhabalar bende 4 haftalık hamileyim ama kesem hala gözükmüyor. Sizin durum nedir? Veya normal midir bu durum?
sevval55 Tugbazen merhaba bugun gittiğimde gordum ben keseyi net bi şekilde. En gec 10 gune kalbini duyaız dedi doktorum özele gidiyorum devlettekiler biraz sallıyor eğer devlete gidiyorsanız
sevval55 Tugbazen herkeste degisebilir 6. Haftaya kadar gorursunuz benim beta değerlerimde cok yuksekti ondan belkide erken gordım🙏🏻🙏🏻
Tugbazen sevval55 teşekkür ederim. Benimde yüksek ama görünmüyor. Sizin kaç haftalıktı? medical park gaziosmanpaşa ya gidiyorum. Devlet değil yani.
Lovely34 sevval55 çok hızlı başlamışsın canım ben 8 aylık hamileyim ve 5kg aldım şuana kadar yiyip içtiklerine dikkat et bebeğe geçecek gayda verecek şeyler ye yoksa yediklerin sana gelir bebek kilo almaz beslenemez
sevval55 Tugbazen cok guzel degeriniz bayramdan sonra kesin gorursunuz keseyi allahın izniyle🙏🏻 Sonra hemen kalp duyuluyor zatenn🥰
Canliva Tugbazen 4+6 ya göre fazla canım acaba ikiz falanmı 🙊😂 benim ki 4+2 de 397 idi şu an 6+1im bayramdan sonra görüşücez inşallah miniğimle
CicekGirayBysl sevval55 kaç kiloyla hamile kaldın. Bende 29. Haftamdayım 13 kilo aldım doktorum yavaşlamazsan Doğumdan sonra kafanı duvarlara vurursun diyo 😬😬
sevval55 CicekGirayBysl 54 kiloyla kaldımm ama boyum 1.80 o yuzden 70-80 olsam bile kilolu durcagımı dusunmuyorum🙈
CicekGirayBysl sevval55 hamilelik boyunca 11-16 kilo normal diyor ama hamilelik boyunca 😂 sen 4/1 ini 1. Ayda tamamlamışsın dikkat et canm
Canliva sevval55 şu an kaç haftadasınız bende aynıyım 1,75m ama git gide zayıfladım kilo alamadım daha
Jaleserkan Ayckntmt hamile kalmadan önce ne kadar yiyorsam aynı yiyorum canım :) senin iştahın mı açıldı acaba 5 Aydan sonra iştah baya açılıyormuş 😎