Syd34 1,5 sene boyunca polikistik over için tedavi gördüm hemen bebek sahibi olmak istediğim için doğum kontrol hapı kullandırmadı kist oluşumu dışında kist varsa attırmak için ara ara kullandı yoksa glifor kullandım aylarca hiç bir etkisini görmedim rahim filmimi 6 aylık evliyken çekti çok ümitlenmiştim hamile kalıcam diye tüplerim açık çıktı çok şükür ama yine hamile kalmadım çatlatma iğnesiyle tedaviye başladı tam 1 senelik evliyken fakat maddi problemler yaşadık ve şehir değiştirmek zorunda kaldık tedaviyi yarıda kestik taşındıktan sora çok kilo aldım ve adet düzensizliğimin süresi gittikçe arttı 3 4 bazen 5 ay olamıyodum zaten 3 ay gecikti bende kilo vermek istiyodum dedim doktora gideyim adet söktürücü isteyim adet olup sonra da doğum kontrol hapına başlayım diyet yapayım hem adetim düzene girsin hem biraz kilo veririm (3 aydırda adet olmamıştım) ilk ay geciktiğimde test yaptım negatif çıktı o yğzden hamile olduğumu sanmıyofum ama doğum kontrol hapı alacağım için önce gebelik testi yapayım dedim pozitif çıktı çok şaşırdım normal yoldan hamile kaldığım için ayrıca sevindim şimdi 38. Haftama girdim hayırlısıyla kızımı bekliyorum ben biliyorum evlat sahibi olma duygusunu aşkını hamileliğimde en çok isteyen ciğeri yananlara dua ediyorum Allah istesin yeter kalbinizi bozmayın benim dularım da sizinle 🙏🏻