Mihrican_21_ Kızlar iki normal doğumdan sonra mecburi sezaryen oldum çok acemilik yaşıyorum tecrübenize ihtiyacım var spinal anesteziyle oldu doğumum 2ci günüm bugün dikişlerim yanıyor hafiften bir de ne yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım
Salmanc Mihrican_21_ bol bol yürümk gerekiyormuş bemmde 3.günüm oturamıyorum oturursam yanıyo dikişim
Tuaa15 Mihrican_21_ yürüyüş öneriliyor canm ben daha Doğum yapmadım ama Ablamın doğumunda baktım geçen sene oda öyleydi hep yürüyordu kambur da olsa yürümeye çalış
Gizemmciik Mihrican_21_ canım benimde 17 gün sonra olcak sezeryan ne onerırsın acaba ne yapmalıyım cok korkuyorum. Komple genel anestezimi iyi yoksa sadece altan uyusturmak mı
Muallim37 Mihrican_21_ benimde 3 gün oldu bugun baya zorluyor iki büklüm yürüyorum birde gaz sancı yapıyor siz yemek olarak neler yiyorsunuz yasak olan birsey var mı yoksa hersey serbest mi bilginiz var mı ?
Mihrican_21_ Tuaa15 doğrulmak işkence zaten normal doğum gibisi yok bir tek dikişi var oda sezaryen kadar acı vermiyordu
Mihrican_21_ Gizemmciik benim doktorum çok düşünceliydi apar topar oldu benim seZaryen doktorum dedi genel yapmayalım belden uyuşturmali spinal yapalım bari konförlu olsun dedi
Mihrican_21_ Muallim37 gazlı şeyler yeme dedi doktor çorba yiyorum genellikle kayısı hoşafi bol su ve zeytin yağı kullanıyorum çacıkta yoğurtta
Mihrican_21_ Kızlar birde göbeğim olduğu gibi duruyor sönmedi korse bir hafta sonra giy dedi doktorum ama sarkma olmaz mı o zamana kadar