iremmvebebegi Kaç gündür kramptan uyuyamıyorum kızlar😢 İnanılmaz bi kramp ya sağ bacağıma ya sol bacağıma giriyor😓 Uykumda bölünüyor zaten 32. Haftadayız sürekli çişe kalkıyorum 😅 Tavsiye edicrginiz bişey var mı? Doktor magnezyum verdi ama banamısın demedi..
ekara iremmvebebegi soda içmekte iyi gelir diye duymuştum içinde mineraller olduğu için. belki faydası olur
Fatmademet iremmvebebegi doktor ayaklarına kramp girerse diye magnezyum verdi o geçiriyormuş.daha kullanmadım ben
25agustos iremmvebebegi bende de sabahları gözümü açar açmaz alt baldırıma kramp giriyor. SonrAsında da çok ağrıyor magnezyum kalsiyum kullanıyorum soda içiyorum günde iki tane ama devaö ediyor
Bahar12_anne Benim dr um günde 600 mg kadar magnezyum alabileceğimi söyledi krampların şiddetine göre, womag de kullanıyorum etkisi daha uzun süreliymiş dr verdi,yinede drunuza danışın tabiki
iremmvebebegi Bahar12_anne dr’a danıstım tabi ama verdigi suda çözülen magnezyum pek işi yaramadı gibime geliyor🙄
Uzimm iremmvebebegi canim kramplara en iyi gelen sey kefir icmek ben magnezyum kullaiyordum onu bile biraktim gunde 1 bardak kefir ve yatmadan bes dk.masaj evde elektirikli masaj aleti varsa dahada kolay oluyor çozumu bu sekilde buldum ve cok sukur 2 yada 3 kere kramp acisi cektim bu arada kefir ictigim zamanla birlikte bebegimin boyu cok hizli uzadi😊gecmis olsun canim
Uzimm Hamilelikte magnezyum eksikligi ile.ilhili arastirmalari okudum ve izledim genelde vejeteryan iseniz bole.bi durumla karsilasabilorsiniz diyor yoksa turkiye de ki yemek.kulturune gore bole bisey imkasiz.diyen doktorlar var kizlar. Krampin temel sebebi kan dolasiminin yavaşlamasiymis bunun icinde masajin faydali olacagini soyluyor doktorlar 😊ben de denedim ve gercekten cok rahatim