Yazelimm Haklar meraba 27 haftalık hamileyim özellikle son bir haftadır göğüslerinin üç kısmı ve çevresi felaket kaşınıo ve pul pul dökülüo kahve rengi kısmı aynı sorunu yaşayan yada çözümü olan var mı acaba ??
Busranagme Yazelimm yok Can'ım da . Ben 9.haftadan beri tüm vücuduma yağ ve krem sürüyorum belki ondan . Sende kullanıyor musun bir sey
Sonay Yazelimm aynı dert bendede var cnm Nemlendirici biraz rahatlatıyor süt dolduğu için geriliyor ben kaşıyom valla oh 😂😂😂
Yazelimm Sonay 😂😂 bide ben zaten hamilelikten önce 90 takiyodum buyumesininde etkisi sanirim 110 120 takarım doğuma kadar sanirim 🤣😂😂
Sonay Yazelimm 😂😂😂 aman bişey olmaz sütün olsun bebiş doysun ne Önemi var bende 85 takıyordum şimdi 100 olmuştur 😂 napak bebişlerimiz için takılmamak Lazım yoksa kadınların çilesi bitmez ki 😏
Yazelimm Sonay en çok ettiğimiz duadır zaten Rabbim sağlıklı sıhatli etsin de deformeler gerçekten önemli değil
latahzen Sonay vallahi canım asel benim kızın adı eşim koydu bende pek aselden yana değilim ama popüler şuan nesrin arya'yla nesrin asel arasında kaldım ama nesrin arya daha kulağa hoş geliyo