Premsesimvaar Merve1006 bende ya bide ağustosta doğum yapcam inşallah zaman geçmek bilmiyor sabirsizlaniyorummm
denizcik Merve1006 evet canım ya 40. Haftada 4 kiloyu geçecek gibi görünüyor dedi. Bakalım hayırlısı. Sanırım sadece ben fazla şartlandırmıştım kendimi normal doğuma sezeryan biraz ürkütüyor beni🙈 Gerçi bunlar çok önemli değil sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım da inşş🙏🏻
Yamanoz Benimde 10 hazıranda kontrolüm var sezaryen günü verecek doktor. Evlilik yıldönümü 19 haziran belki o günlere verir . Bir an önce kucağıma almak istiyorum prensesimi 35+2
Bal_bubu Yasemincifci bayramdan sonra gelecek inşallah denk geliyoruz devamlı gelmeye niyeti yok demek ki benim de 14 gün kaldı
Fatley Merve1006 zaten sezeryan olcak ben iğne kullanıyorum kan pıhtılaşması için de biraz kilolu olcak bizim velet kısmetse 14 hazırda da .. sende durumlar nasıl
Minnoskaan Fatley merhaba kan pıhtılaşması sorunu bende de varmış ama doktorum ben ilaç veremem devlet hastanesine git dedi sizin kendi doktorunu mu iğne verdi değerleriniz kaçtı acaba
Semra06 Son 3 gün benimde belki bekler belki beklemez bakalım 😊 benimde kilolu kızım nasıl olacak doğumum bilmiyorum