Ariyaaryaa Arkadaşlar 5 dk bir sırtıma ağrı girio acaba Doğum kaç güne kdar gerçekleşir 35 haftalığım 😒
Alinam Ariyaaryaa kuzum inşallah bi kaç hafta daha sabreder kuzucun doktoru arasaydın keşke evvelşnden var mı erken doğum riskin
NurdanHakan Ariyaaryaa sırt agrısı ile değilde bel ağrısı ile geliyor ki bu haftalarda sırt bel ağrıları yaşanabiliyor yinede bi doktorunuza görünmenizde fayda var erken Doğum riskiniz var ise size önereceği ilaçlar vardır
anapanda12 Üstte kalsın olabilir de olmayabilirde acile gitmen gerekebilir de ki git bence için rahat olsun
Ariyaaryaa Alinam doktora gttm cnm sancıda da Yok açılma da ama suyum geldi pembemsi sıvı geldi ara ara ağrım olup geçio sizce Doğum deilmi
Ssraa Bunu hiçbirimiz bilemeyiz ki, doktorun bile 🤷🏻♀️ Bebeğin ne zaman geliyorum derse🤗 Ama 5 dakika diyorsun sancı değil de sırt ağrısı diyorsun bana biraz ironik geldi acaba 5 dakika olması tesadüf mü
Msl_ege Ariyaaryaa doğumdur yada değildir diyemeyiz ama gebelikte kan gelmesinin azı çoğu açığı koyusu olmaz . Hastaneden geldikten sonra olduysa tekrar gitmelisin bence
Alinam Ariyaaryaa bence acile git bekleme daha erken kuzunun gelmesine sıkıntı olmasın baktı için rahat etsin
Ariyaaryaa Msl_ege evet ama tekrar gittim öylede açılma yoktu doktor dedi git sancın çok olursa gel olmasa gelme
Alinam Msl_ege bede de oluyor adet sancısı gibi sancılar bel ve kemik ağrıları şimdi bile ağrıdan uyuyamıyorum aslında ama takılmamaya çalışıyorum çünkü hamileyiz herkesin bedeni farklı tepki veriyor bakıyorum kanamam ya da başka bi terslik yok odaklanmamaya çalışıyorum. Dr bana vücut kendini doğuma hazırlıyor demişti belki bu da öyledir
Msl_ege Alinam benimde götüm ağrımasa başım ağrıyo 😅😅 her gün ayrı bişey . Aşrı sızıyı ben de artık kaale almıyorum . Kan geldi demiş arkadaş . Ondan tedirgin oldum ben sadece