ozgeya Hazaldalilar evet gayet memnunum.Çok inceleyip karar vermiştik.Ailemdeki çocuklar da hep çilek mobilya ile büyüdüğü için tereddüt etmeden aldık☺️
Hazaldalilar ozgeya anladm bende çilekten alacağım da deneyenlerden bilgi almak daha ck rahatlatıyor ilk bebek insan korkuyor birşey alırken
mrsdoruk Hazaldalilar natura baby serisini aldık bizde daha önce de zamanında çilekten kardeşime almıştık çok memnun kaldık ürünlerinin kalitesi çok iyi
Rhk0158 Ürünleri sunta mdf değil ama kaliteli duruyorlar.. ben meltem mobilyadan aldım bebeğime meltemin mobilyaları çok çok kaliteli😍
Rhk0158 Alarasel evet canım sunta ama suntanında kalite kalite değişiyor.. bu biraz daha kaliteli bi sunta resimlere dikkatli bakarsan belli oluyor zaten köşeler ön raflar vs hep sunta bantıyla çekilmiş..
Hazaldalilar Sunta icin 5-6 bin tl çok pahalı kalitesiz malzeme o yüzden görünürde çok şıklar ama Meltem mobilyayı hiç duymadım
Rhk0158 Hazaldalilar yıllardır var canım sitesinden ürünleri inceleyebilirsin.. gerçekten çok kaliteliler çilekten alacağıma meltemden almayı tercih ederim...
Cagla94 Hazaldalilar ben çileğin baby cotton serisini aldım bayramdan sonraki Cuma günü kurulacak inşallah bakalım 🥰
Kovaburcu Ben anne yanı ve sadece dolap alıcam büyüynce de montessori alcam zaten halı koymayın diyorlr başka hiç birşey almıcam odaya
Kvsrnl123 Hazaldalilar bizde mocha serisini komple aldık şuan 34 haftalığım şuanlık çok hoşuma gitti kullanmaya başlmadım ama inşallah kullanışlıdır bakalım 🥰
Ckyert Hazaldalilar mocha bebek takım ayrıca da 6 aya kadar yanımda olsun diye sepet besik aldım gayet de iyi duruyor tavsiye ederim