2cocukannesiiii babymomm evet insan çok zor doktor seçimi Rabbim bize hayırlı kolay doğum nasip etsin
2cocukannesiiii babymomm inşaAllah demez ben her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum normal olsun diye inşaAllah normal olur ya sezeryan istemiyorum
babymomm 2cocukannesiiii evet sayılı günlerim var 38 de gelmesi planlanıyor ama bakalm 10 unda randevum var o zaman belli olcak bebek haftasına göre önde olduğundan 38 i geçmemem gerek
2cocukannesiiii babymomm Allah yardımcınız olsun, ne zaman farkedildi 1 hafta önden gittiği, bide benim arkadaşımın da 1 hafta önden gidiyordu bebeği 40. Haftada doğum yaptı ve normal doğum yaptı
babymomm 2cocukannesiiii benim 3 haftaya yakın önde ama bir hafta sıkıntı değil normal doğum istiyorsam 40 a kadar beklememem gerek
2cocukannesiiii Yüzyıla gittim şimdi ordan geliyorum Normal doğum 2250 Paketmiş 5 fotoğraf, kapı süsü, ve kuvet eteği bebeğe yapılan tahliller konusunda bir şey söylemediler Sezeryan 2750 tlmiş
babymomm 2cocukannesiiii ben sordum daha önceden onu 5 foto 80 tl demişlerdi diğerleri de 200 demişlerdi
hfza 2cocukannesiiii ilk muaynesi ve isitme tarama testide icinde demisleri bana ☺️ 1 mayis itibatiyle bu sekilde olmus daha onceden fotoraflar falan ucretliydi☺️Ama ben dogumhanede cekilmek istedigim icin fazladan 150 lira daha verip hastanenin fotografcisiyla anlasicam tabi mesai saatlerinde dogum gerceklesirse😀
babymomm 2cocukannesiiii doğum ücretine dahil değil ekstra ücret dendi yani arkadasm da doğum yaptı ekstra ödedi onları
2cocukannesiiii babymomm ama kızlar kağıttan bakıp söyledi bana eğer öyle ise neden bana paket dediler ki bidaha sormak lazım
babymomm 2cocukannesiiii ben pazartesi gidicem öğrenirim kesin yatıs bölümüyle konusmam da gerek mecbur
2cocukannesiiii babymomm bana da haber verir misiniz? pazartesiye kadar bekleyeceksiniz yani bakalım ne dicekler açılma falan var mı hiç ntsye girdiniz mi
babymomm 2cocukannesiiii nst girdim geçen hafta sancım oldugundan ama birşey cıkmadı alttan muayene yaptırmadım doğumu tetikliyor diye istemedim 36 da yapacaktı bu arada nst ücreti de 30 tl