xwoman canım ilk aldılar beni belden İgne vurdular sinek ısırığı gibiydi hiç acımadı zaten hemen ayakdan uyuşmaya başladım benşm bebegim korkudan yukarı cıkdı yukarda olduğu için basdırdılar karnımabşraz acıdı tabi 5 dakka olmadan bebegimi gördüm o an tamam dedim zaten ve 30 35 dakka kadar dikmeyle uğraşıyorlar yanı dikerken azda olda hissediyorsun ama dayanılmayacak gbi değil sonrasında suntayı alıyorlar 8 saat sonra ayağa kalkacağın zaman acın oluyor belli bi saat gecsikden sonra agrı kesici vuruyorlar canım hemşireler seni kaldırıyorlar zaten evet ilk kalkarken agrı oluyor hafifi baş dönmesi oldu bende ilkden ama eşim saolsun hiç oturtmadı beni bol bol yürüdüm yürüdükçe agrın geçiyor canım ama yatdıkca agrı hissettim ben dileğim bol bol yürü 2 gün yatdım hastanede ama eve geldim hiç oturmadım bebeğimin çamaşırları as makineye at falan iş buldum kendime annem kaldı yanımda ama bebeğimle kendim ilgilenmek isdedim demem o ki bol bol yürü canım benşm migrenim vardı bol bol kahve bitter çikolata içdim hafifletdi agrımı fazla hissetmedim