Adaligelin Merhaba kızlar 34 haftalık gebeyim basta özele gittim 24.haftadan beri devlet hastanesine devam ediyorum Merak ettiğim bi kaç konu vardı. Bandırma devlet hastanesinde doğum yapan var mi ya da takipte olan
Tubaaa-91 Merhaba benim arkadaşlarım bir sene önce yaptı ama herhangi bişi yoktu normal Doğum yaptılar kendimde hamileyim ama özel hastaneye gidiyorum
baby10 3 arkadaşım da orda yaptı 3 ü de normal 3ü de çok memnundu dedğim zamanlarda mayıs haziran ağustos yakın zamanda yani çok memnunlar
EmelGvn Ebuglem Bende Orhan beye gidiyorumda bebeğim dönmezse sezaryan gözüküyorda sizden bilgi almak istedim
Ebuglem EmelGvn eski ve tecrübeli bi doktor kötü bişey başına gelmiş sadece ben memnunum güzel de ilgileniyor devletteki doktorlara göre özel gibi bide illa normal olsun diye de zorlamıyor olmuyorsa olmuyor yani riske atmaya gerek yok
EmelGvn Ebuglem bende memnunum sağolsun,peki ameliyathane ortamı nasıldı ne kadar sürdü sezaryanın zaman olarak
Ebuglem EmelGvn 10 da girdim 12 de odadaydım narkozsuz ya zaten müzik açıktı içerde sohbet ettik bebeği 15 dk da falan aldılar hemen dikiş uzun sürdü bide benim tansiyonum falan düştü çok başlamadan onu bekledik biraz çıksın diye yarım saat kadar
EmelGvn Ebuglem çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için biraz tedirgindim açıkcası sizide Allah kurtarsın ☺️