merveyavuz5354 Merhaba kizlar 9hafta4 gunluk hamileyim gebeligim saglikli hic bir sorun yok ama hep kontrolumde doktoruma sormayi unuttum bu haftalarda cinsel iliski yasayanlar varmi
Sengulkrgz merveyavuz5354 Riski olmayanlar yola devam ediyor riski olanlar kanka gibi devam ediyor😁 riskiniz yok ise dikkat ederek devam edebilirsiniz.Doktorunuz gerci riskiniz olsaydi size soylerdi sakin girme iliskiye diye olmayinca bu konuya deginmemis olabilir.
Taneminci merveyavuz5354 ilk 3 ay risk varsa doktorlar yasaklıyor zaten ama risk yoksa olduğu gibi yani normali gibi devam ediyor şahsen bizde öyle olmuştu nazik ve yavaş hareket etmekte fayda var tabiki
merveyavuz5354 Sengulkrgz gebeligimi ilk ogrendigim hafta 3 haftalikken girme demisti ama suan icin daha bisiy demedi son kontrollerimde hersey cok guzel saglikliydi
Sengulkrgz merveyavuz5354 hmm o zaman siz bekleyin bir dahaki randevuda sorun yada teli varsa mesaj atin...Belki bir risk gordu yada baska bir sey o yuzden girme demistir siz bekleyin bence
Kbramsa merveyavuz5354 bana da ilk zamanlar girme demişti nolur nolmaz diye 12. Haftaya kadar öyle gitti sonrasında da insan zaten dikkat ediyor tedirginlik oluyor bence
Semooshh Bana cinsellikle ilgili bilgi vermediler bende sormadım lekelenmen falan varsa riskli olabilir bende yoktu normal ilişki rutinine devam ettik Bi, sorun da yaşamadım kişiden kişiye değişebilen bişey.