Buketkozak Merhabaaaaa bizde 30 mayısta güzel kızımıza kavustuk spinal sezeryan oldum sorularınız varsa alabilirim ❤️🙏🏻
Enesiimm Buketkozak canım gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah🌹ben ilk hamileliğimde sezerayn oldum ve inanılmaz gaz sancısı cektim şimdi yine ameliyat olacam korkuyorum yine olur diye.. sizde de oldu mu?doktorunuzun tavsiyesi ne oldu??
Yurdanur Buketkozak bebeğiniz küveze girmede değil mi benim de 37+6 da sezeryanım korkuyorum erken mi acaba diye
Asilkom Buketkozak Allah analı babalı büyütsün bizde 37+4 normal doğumu bekliyoruz hergun insallah bugün dogururum diyorum dur bakalım 😊❤
Buketkozak Enesiimm amin canım darısı basına 🙏🏻 Aynı sancıyı bende cektim doktorum lavman yapacaktı en son ama öncesinde sıcak kompleks ve sakız cığnememi söyledi onu yaptım ve gazım cıktı
Seymakayaoglu @Buketkozak erken degilmi canm daha 38 tamamlanmis kuveze girmedimi kilosumu iyiydi benim doktorum 38 haftayi bitirmeden almam dedi 3 cü sezeryanim
Buketkozak xwoman etmem canım sırt agrım cok oldu bide ben acıyı hissettm tam uyustramadılar bebek doğduktan hemen sonra komple bayılttılar