Mervesezentosun 4 gündür kullanıyorum ve bende çarpıntı, tansiyonda hareketlenme yaptı. Doktorum 25 mg düşürdü. Böyle sorun yaşayan oldu mu ?
SeLyy Mervesezentosun bende 1.5 aydır kullanıyorum bi problem yaşamadım canım ben bi de 75 mg kullanıyorum bir tam bir yarım
Hllswm Mervesezentosun ilk 50yle mi basladı doktorunuz doz artarak baslanır önce 25 sonra 50 şeklinde yoksa yan etkisi fazla olur ama 1 2 haftaya gecer
deletedmom9494 Mervesezentosun ben 5 yıldır kullanıyorum ömrüm sonuna kadar da kullanmak zorundayım bedenim alışık
Mervesezentosun SeLyy ben ilk defa kullanmaya başladım bu ilacı daha doğrusu tiroid ile ilgili ilaç kullanımım ilk defa
SeLyy Mervesezentosun bende gebelikte başladım Canım tiroid gebelikte nükseden bi hormonmuş doğuma kadar gerekirse doğumdan sonra bile kullanılması gerekebiliyormuş bu ilacın
Mervesezentosun Hllswm evet ilk 50lik başlattı doktorum. Çarpıntı rahatsız ettiği için beni doktoruma akşamüstü yazdım. 25lik kullanmaya başlayacağım yarından itibaren
Mervesezentosun SeLyy bende var olan birşeydi ama bu zamana kadar ilaç kullanmama gerek kalmadan vücudum kendi kendine yeniliyordu. Kullanmak zorunda olmasam İnan’ın kullanmam
Gkhn71 Mervesezentosun levotiron kullan bide cnm belki o yapmaz bende troid hastasiyim hep levotiron kullaniyorum 100luk iciyirum bi sikinti yaşamıyorum
BiDunyaMutluluk Mervesezentosun evet canım çarpıntı yapar fazla gelmiş dozu büyük ihtimalle 25mga devam et sonra artırırsınız. Ben şuan 175 mg kullanıyorum doktorum 200 verirsem çarpıntıdan duramazsın dedi 🤷🏽♀️