Altus Yasemin6161 bazen kızlık zarı kanı beyaz olarak geliyormuş onu da limon damlattığın zaman kan rengine dönüyormuş
Altus Yasemin6161 eskiler anlatır cnm eskiden kızlık zarı kanı gelmeyince limon damlatırlarmıştı oda kırmızı renk olurmuştu
Ssraa TugbaClk sağlık mezunuyum ? :) siz neyden bahsettiniz tam olarak acaba beni mi yanlış anladınız anlayamadım
Alessia Ssraa bende arkadasın yorumuna cok guldum canım 😆😆😆 yarım , delıklı yada kapalı vajına olabılır mı 🤣🤣🤣
TugbaClk Ssraa ben direkt doktorumun bana anlattığı öğrettiği şekliyle size aktardım hatta köprülü vajinaya sahip olduğumdan ameliyat oldum bildiklerim bunlardan kaynaklı 😌
Ssraa Alessia bilmem belki de vardır onunki öyledir her geçen gün bilgime bilgi katıyorum tıp çok karmaşık 😆😆😆😆
tesbihlibebek İlk okuduğumda AA zar açılmadan benek nasıl oldu ki diye düşünüyordum sonra herkes normal karşılayınca demek ki oluyormuş dedim 😂 ama nasıl olur ki ya
ZeynepNisa18 tesbihlibebek evlenmeden önce adet olabiliyorsak spermde bi şekilde zarı yırtmayan Rahime ulaşabilir. Sonuçta tamamen kapalı bir yer değil 😊
tesbihlibebek Altus birisi demiş ki adet olurken zar yırtılmıyorsa spermde aynı şekilde ulaşabiliyormuş yırtılmasına gerek kalmadan mantıklı buldum ikna etti beni 👍🏻🙂
Ssraa TugbaClk köprülü yani septalı bir kızlık zarı çeşididir. Ortadan bölmeli, böyle bir vajina çeşidi olduğunu sanmıyorum. Vajinanın çeşidi olduğunu sanmıyorum. Yanılıyor olabilirim, ya da siz yanılıyor olabilirsiniz
TugbaClk Ssraa olabilir yine söylüyorum bunun için iki ayrı doktora gittim ikisinden öğrendiklerim bunlar detayına girersem çok uzun olcak. Sonuç olarak doğuma engel bi durum yok diyelim 😌