Sumru4 Gamseeeeee Turuncukasa adında ürün yelpazesi çok geniş bir site. Bebek giyimi sınırlı fakat Azizbebe markasının ürünlerinden bazılarını çok indirimli buldum aldım. O sebeple tavsiye ettim.
Kovaburcu Jokerde yüzde 20 indirim var sabah 10 a kadar sizce suan araba almak mantıklı doğumum aralıkta 😀
HavvaGuzey Kovaburcu bende değil yüzelli bin kere daha indirim olur bence bekle hele ki aralık icin hic acele etme
Defnemm1133 mervekucuk bu takımların kumaşları nasıl acaba ben de gördüm ama almaya cesaret edemedim siz aldınız mı acaba
Zelalzelal BaharSefvan pamuğu kullanmadan önce ıslatıyorsun öyle kullanıyorsun evet kuru iken öyle olur makyaj temizleme pamuğunu da ıslatıp kullanıyoruz yüze yapışmıyor
Bebegimcanimm https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LCW-HOME/bebek-ve-cocuk/Erkek-Bebek-Cift-Tarafli-Nevresim-Takimi/2709180/523718 kaçırmayın derim 30 tl ye bulamazsınız ben daha önce almıştım kumaşı güzel 😊
Bebegimcanimm [silindi] benim attığım zaman stok vardı ama hemen bitmiş maalesef hatta ben bugün 35 tl lık arabalı başka bir modeli aldım. Sürekli takip etmek lazım kız bebekler için de çok cici modeller vardı şuan hepsini kaldırmışlar
Balamir DrElf 23 tlye desenli filesi var o mu? A101in son getirdiği küvetten aldim da filesi yoktu. iyi oldu bunu söylediğiniz :)
Elifgcr Deletedmom3342 vergi veya tc dir o bilgi fatura kesecekleri için şirket adına isteyenler vergi sahış adına isteyenler tc sini yazar
snmnl English home da bebek ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim var yorgan yastık nevresim ihtiyacı olan baksın
Glydn snmnl sizin önerinizle bir yün yorgan bir pamuk yastık aldım. Az önce geldi harika bayıldımm inanılmaz kaliteli ve oldukça uyguna geldi size teşekkür etmek istedim🥰