Sedasari Jokerde gece firsati baslamis. Lansinoh ikilili gogus pompasi 284tl. Cok indirimli almak isteyenler kacirmasin.
Mrnz Kızlar civilde lansinoh 60 lı göğüs pedi 24,90 lansinoh ürünlerinde indirim var civil mağzalarında ve joker gece fırsatlarında
Gulsah16 English home 10lu penye ağız ve ter bezi 15 TL ter bezi 6li 25 tl bakmanizi tavsiye ederim..
Yelss Burcu26 of aynen ya şu kargoyu da bedava yapsalar ne güzel olacak 🙄 o zaman ben hiç gitmem zaten alışverişe 😂
Sevdaliza Nilyaali mühendisinoğlu diye bi sayfa var canım ordan baktım dalin toz deterjan aldım ama kullanmadım daha
aysegulsemih https://www.hepsiburada.com/babybee-cosy-kademeli-anne-yani-dogal-sepet-besik-krem-pm-HB00000F8ODA
Bltblt seymaozkan sen hasta yada grip oldugundan bebeğine emzirme yoluyla bulaşmaz hatta vucut hemen antirigot üretir bebeği korumaya alır sadece nefesini vermemelisin. Benm bebeğim 4 aylık hiç sağım yapmadım 🤷♀️
seymaozkan Bltblt çalışan anneler için şart. Gripken geçiyor demedim ateş sütü etkiler belki hastalıktan belki emziremez.çağımızın mecburi gerecidir bence sağma makinası.
yba Mrnz hayır yok alışverişi tamamlarken kargo ücreti almıyor direk. Bende 30 tllik zıbın aldım 4-5 tane. Kargo ücreti vermedim.