Nagihantilbac Meryembebis travel sistem Tommy baby aldım canım. Bu sene meşhur olan gold siyahlardan.
dilosch Konumuza geri dönmek için Ebebek de Molfix,Canbebe,Sleepy ve Goon Bebek Bezlerinde 2. Ürüne %30 Indirim https://www.e-bebek.com/indirimler-kampanyalar/_1000002473-kampanya/?OM.OSB=anasayfa-bezlerde30
MirhanMirza YA ben artık Şurada gereksiz yorum okumaktan SIKILDIMMMMM!! NE ANLAYIŞSIZ İNSANLAR VAR HALA ANLAMIYORM SINIRI SAVRI ZORLUYORLAR..!!!! YA ARKADAŞLAR BAKIN BURASI CANIMLI CİCİMLİ AY NASILDI AY BÖYLEMİYDİ POSTU DEĞİL. KAMPANYALARI DUYURUN ÇIKIN GİDİN BAŞKA YERDE MUHABBET EDİN YETER......
Deletedmom3342 MirhanMirza Gerçekten çok haklısınız, İndirim haberi diye giriyorum ama sapann şeyler görüyorum.
Ozge3747 MirhanMirza Valla çıldırttılar canım, beşik bitiyor file, file bitiyor bebek arabası... yetti artık cidden!!!! Bir tavsiyeleşme postu açıp orada konuşmak çok mu zor. Ya da elli tane bebek arabası, elli tane beşik postu var gidin oraya yazın ya....
MirhanMirza Ya Yeteer!! Hep giriyorm indirim var diye saçma sapan muhabbetler! Gidin post açın konuşun başka yerde anlarsnz umarmmm başkaa yerde.
MirhanMirza Şurda bu Kampanya var şu tarihte bitiyor haberiniz olsun dan... başka yazı bu post için geçerli değilll..
tubasd Byzgms size en yakin marketi seciyorsun saat araligi var hangi saatte gidebilecegini seçiyorsun urun magazaya geliyor ordan gidip aliyorsunuz
tubasd AYsegulusal xl file almislar olmus sanirim ben file henuz almadim belki almam ondan net bisey soyleyemem
MirhanMirza Ozge3747 valla ben artık insanların bilerek yaptıklarını düşünüyorum şu yazıları okuyupda hala aynı yoldan devam edenlere de hakkımı helal etmiyorum pesss diyormmmma
nurr_kbr Emine-07 çok güzel canım elime ulaştı tavsiye ederim kesinlikle 🤗 bebegen '' in sitesinden aldım binhafta içinde geldi