Tgbkpl Kizlar bebek arabası için Casual Vista baston travel trendyol da 1800 telden 1150 tl düşmüş. Kararlı olanlar girip bakabilir .
Nora uzunkirpik1728 Ben bir önceki indirimde almıştım arada kullanıyorum daha dogurmadim ama bi etkisi var gibi göğüs ucum kremlenmiş bakım görmüş gibi oluyor.. Takarken sorun yok da çıkarırken dikkatlice cikarmak lazım çünkü yapışıyor durdukça
mervedinc Duyguveminigi modanisa gecelikler yazınca çıkıyor https://m.modanisa.com/islemeli-gecelik--ekru--artis-collection.html ben bunu aldım
angelrosee Kızlar elimde osteozinc ve marincap var stok yapmıştım ama Doğum yaptığım için elimde kaldı uygun fiyata satacağım
Gamzehzmoglu SevdaKaramuk ewet baya var fiyatı ancak alt üst gibi ya çok tavsiye etmiyorlar bilemedik kafam çok karıştı birbirimize fikir verelim 🦋🙏🏻
Medinemedi emirhaninannesi ben aldım tabi kullanmadım henüz ama geçen aylarda almıştım iyi gibi cnaım
Ozderr Medinemedi bende dün sipariş verdim yarin gelir muhtemelen ama sayfada yorumlara baktım herkes cok memnun