iremmvebebegi Kızlar 32. Haftaya girdik son 1-2 aydır hrp elleri yüzünde göremiyoruz 😢 Çok üzülüyorum,girmeden çikolata vs de yedim ama hrp eller yüz bölgesinde,sizce normal mi? Napsam görürürüm acaba?
Krbksrf iremmvebebegi ayy ayni sorun bende de var ne zmn gitsem eli yuzunde yuzunu gostermiyor doktor cok ugrasiyor gostersin ama maalesef ki goremiyor
[silindi] iremmvebebegi sen yine görmüşsün bi kere de olsa 😂 biz ne zaman bakacak olsak somurtuyor kaşlarını çatıp elleriyle yüzünü kapatıyor. Ona yapabilecek bişey yok sanırım ultrason ses dalgalarından rahatsız oluyor bebişler 🤷🏼♀️😊
hunilimom iremmvebebegi ben hiç görmedim 😁 20.haftada detaylida gördüm dahada yok 39 bitti doğunca artik
Minnakfasulyem iremmvebebegi benim de öyle kızım göstermiyor net olarak hatta en son 2 ultrason da level atladı ayakları yüzündeydi😂 şimdi zaten kanalda olduğu için hiç göremiyoruz🤷🏼♀️
Nezahatozen 25 e kadar yüzünü gösterdi ama artık yok göstermiyor elini yüzüne bi kapatıyor 2 gittiğimde göremiyorum 😭😭
Nursemomm iremmvebebegi bnm kızımda öyleydi malesef canm göstermeyince napsan olmuyor doğdu cadı hala uyurken elleri yüzünde 😂😂
Dilekcelik iremmvebebegi bebeğin kız mi canım genelde kızlar saklarmış kendini benim kızımda 2 seferdir aynısını yapıyor 36+5 olduk dün gelmek istedi durdurdular hem sabırsız hemde nazli
iremmvebebegi Dilekcelik Oğlum olucak kısmetse ama hep bu zamana kadar gösteriyodu gayet iyiydi :( bu son 1-2 ayda nerden olduysa böyle oldu
Bebekveben Ben 35 haftalığım canım en başından 34 e kadar eller sürekli yüzdeydi ben hareket etsin diye vişne suyu içip girerdim çikolata midemi bulandırıyor. Geçen hafta 34 te öğleden sonra gittik doktora geç kaldık vişne suyunu unuttum ilk kez yüzünü gösterdi bu haftada bilerek içmedim yine gördüm🤗
iremmvebebegi Bebekveben Allah allah ne garip 😊 Ben normalde yemem çikolata falan ama ye dediler,olmazsa ben de vişne suyu falan mı içsem 😁