Merhaba arkadaslar öncelikle herkese hayirli ve saglikli dogumlar diliyorum Allah bu mubarek gece hurmetine tum annelerimize guzel dogumlar nasip etsin 🙏🏼Gelelim benim hikayeme 10 mayista randevumuz vardi 40 haftamizdaydik ve ne suyum gelmisti ne sancim ne nişanim doktorumuz dogurmadinmi hala diyodu artik ultrasonda oglum kakasini yapmis dedi doktor suyumun rengi degismis yatisim yapildi daha sonra odaya alinip nst ye baglandim elimden kanal yolu acildi dogruyu soylemek gerekirse benim en cok sezeryan sirasinda canimi yakan spinal ignesi degil ki hafifti iki defa batirdilar hatta dogru yeri bulmak icin elimdan damar yolu acmak canimi yakti bu igne biraz buyuk ve ameliyat sirasindada kullanildigi icin buyuk oldugunu soyledi hemsire ama dayanilmicak gibi degil conta takildi sonrasinda
oda caninizi cok yakmiyo
kasmayin yeter kendinizi cok rahat geciyo surec ameliyatim
13 dakika surdu oglumu 18.50 dogdu genel olmadigi icin hemen gordum oglumu dogar dogmaz inanin korkulacak bisey yok hic bisey hissetmiyosunuz ben kan aldirirken bile korkudan tansiyonu dusen biriyim Allah sabrini veriyo o igneler viz geliyo sezeryan sonrasi agrilar cok oluyo ama inanin en fazla uc gun uc gun sonrasi sadece yattiginiz yerden kalkmak disinda bicok isinizi yapabilirsiniz .Sezeryan sonrasi hastanede en onemlisi siz hic bisey yapamiyosunuz yaninizda eliniz kolunuz olucak cocuga bakabilecek birisini goturun cunku dikislerden dolayi ve elinizdeki damar yolundan dolayi cocugu tek emziremiyosunuz destekci olabilecek biri olsun yaninizda .Ameliyat sonrasi gaz cikarman icin yurutuyolar o zor oluyo dikislerden dolayi yurumek cidden zormus o zaman bu halime agliyodum yururken zorluk cektim ama inanin suan guluyorum uc gunluk bi olay gelip geciyo acilar sutum geldi hemen ama oglum tutamadi kipkirmizi oldu mama takviyesi yaptik cok sukur biz 21 gunluk olduk darisi dogumu sabirsizlikla bekleyenlerin başina 😊🙏🏼