Betul7140 Kızlar aranızda hiçmi epidural normal doğum yapan yok 🥺 ben sezeryan istedikçe doktorum sana epidural normal doğum yaptırcam diyo ne yapacağımı bilemedim
AygyulSina Betul7140 bennnnn ben yaptim keske en basta vurdursaymisim dedim oh mismis valla sonrasindada hic bir agrım olmadi ne bel agrisi ne bas agrisi iyiki yatırmışım diyorum
Fatofaruki eymeninannesii nasıl oldu pekı .. mıllet epıduralın etksıı gecıyor falan dıyor dogumda . Kafam karıstı benım valla
Sbnmkls Betul7140 33+3 kuzum. Acıdan değil de valla çocuğu çıkaramam diye korkuyorum ben 😂 içimde kalmaz kalmaya da ıkınamamda karnıma basarlar vakumlarlar diye çok korkuyorum. 😒
C_rabia Ben ocakta epiduralli normal dogum yaptim 31+5 haftada, cok kolay gecti dogumum.. Bebegimin kucuk olmasindanmi bilmiyorum ama Rabbim yardimcimiz oluyor bence.. Suan tekrar hamileyim 7 haftalik ve insAllah tekrar epiduralli normal dogum dusunuyorum 😊
Betul7140 AygyulSina nasıl yapıyolar kendi sancınla açılmanımı bekliyolar suni sancımı anlatırmısın canım
Betul7140 Sbnmkls benimki zayıf 36+3 olduk 2800 kilomuz erken doğum riskimde var 2 hafta içinde anca 3 kilo olursa kolay çıkar 😁 ama nasıl doğurcam bilmiyorum okadar doğum hikayesi okudumki kimi iyi diyo kimi kötü 🤭
Canan_ Betul7140 kesinnliklee tavsiye ederim. Normal dogumdan sakn kacma ve epidural gercekten mucizevi bisey ben daha yeni dogum yaptim ve yine olsa yine epiduralli normal dogumu tercih ederim
Betul7140 Canan_ alttan muayenede okadar sıkıyorumki kendimi yapamayacam zannediyorum hastanye gidince içim daralıyo nasıl doğurcam diye
C_rabia PnrGg Bebegimi ayni gun kaybettik o yuzden tekrar istedikk.. Yoksa boyle hizli dusunmezdim kiz 😊 Rabbim cok buyuk ama Allah izin verirse tam 1 sene sonra ayni tarihlerde bebegimizi kucagimiza alacagiz..
Sbnmkls Betul7140 benimki iri 😔 2 hafta önde kilosu. Doktor birşey demedi daha. Sezeryandan daha çok korkuyorum panik atağım 😒birde zayıf hamile kaldım ama baya kilo aldım kendimi kilodan mı bilmiyorum çok çelimsiz güçsüz hissediyorum 😕
AygyulSina Betul7140 tabi anlaritirim benin ilk suyum geldi 12 saat kendi sancimi beklediler sancilarim yeterli olmayinca once serum ile antibiotik verdiler enfeksiyona karsi sonra suni sanci almaya basladim saat gunduz 10da suni sanci almaya basladim saat 20.00 kadar acilmam cok olmayinca 6cm falan olmustu ve epidural almaya karar verdim yalan yok cok sancim vardi. Epidural takilirken sadece soğuk spreyi hisettim baska bisey yok o bolgeyi uyusturdu ve 5dk icinse takti elime verdi kumanda gibi biseyi sanci geldikce bas dedi 15dk kalmadan sanclarim kesildi sanci yerine sadece ikinma hissi kaldi epidural takildiktan sonra 10cm ulasti acikligim ve dogumu baslatilar. Dogumum sadece 1 saat sürmüştü ve oglum kuxagimdaydi ama bu demek degil ki sendede bu kadar uzun sürücek korkulucak hic bisey yok bir kere sanci cekiyorsun ve sonra kus gibi rahatliyorsun. Eger normal dogum icin hic bir engelin yok ise normal dogur. Dogumdan sonra hemen toparlanip bebeginle ilgilenmeye başlaya biliyorsun. Rabbim saglikla almayi nasip etsin kucagina ❤
Terziterazi Eğiduralli herkes doğurur neden doğalını yaşamıyorsunuz ? Rabbim onun kat kat sevabını veriyor tüm günahşarından arındın diyor bir melek gökyüzünden yani bilemiyorum Allah’ın işine karışılmamalı mecburi sezaryen gerekir o ayrı rabbim herkese sağlıklı Doğum ve bebeklerini nasip etsin hayırlı olsun
parasetamoll Terziterazi epiduralli de herkes doğuramaz nasip kısmet niye isteğe göre sezaryen epidural alınca allah meleğini göndermiyor mu? Veya anne olmuyor mu? Tüh bu detayı kaçırmışım...
Cemre22 Terziterazi günah sevap belirlemek size mi kaldı ? normal yapınca sevap başka türlü yapınca günah mı ne kadar boş bir yorum olmuş kendinizi bilgili ve dolu sanıyorsunuz ama bence bom boşsunuz dini herşeye alet ede ede ne hale geldik birde okuduklarınızı keşke algılama kabiliyetiniz olsa rabbim kime sevap kime günah bilir görür bence sizin bu yargınız herşeyden daha fazla günah yorumlarınızı okudum da cehaletinize veriyorum birde sıkışınca insanların aile ve eşlerini katarsınız ah dindar nesil sizi vah vah din sizin gibilere kaldıysa yanmışız biz normalde girmem takip eder okurum fakat sizin yorumlarınız karşısında susmak pek olamazdı bırakın herkes istediği gibi doğursun bu sizin tuhaf yorumlarınız la yormayın insanları gebe gebe Allah kime cenneti verir kime cehenemi verir bu doğum şekliyle belli olmaz marifet doğurmak hele normal doğurmak değil ANNE OLMAK OLABİLMEK ..!