alyavetuna Kayraruzgar ben o havaya giremedim nedense hiç elim karnına bile gitmiyo 😅 seslenmiyorumda 😁 12 haftalık hamileyim ne zaman geliyor bu sevme duygusu😁
Ozge3747 alyavetuna Valla ben de senşn gibiyim canım ya biraz soyut geliyor bana bebeği görmeden konuşmak falan ☺️Hareketlerini hissettikten sonra bşraz daha o duyguyu hissetmeye başladım ama hala lakapla falan sevmiyorum😉19 haftama girdim bu arada
EsZe Ozge3747 alyavetuna 28+5 oldum bende de yok hala 😀 bence bu zamana kadar sizde de yoksa o duygu bi daha da pek olmaz. Yapı meselesi sanırım 😀 birkaç kez kızııım demişimdir o kadar. Seslenmiyorum, konuşmuyorum, garip geliyo çünkü 😐
Pitpit Anacsevgidolumelek 35 olduk şurandan itibaren erkek bizimki de 😍bu arada kızım olsaydı öykü koyacaktım ismini 🌸
Anacsevgidolumelek Pitpit ayy sizin az kalmis darisi bize demek ki kizinnolsaydi öykü koyacaktin :)) neyse sen ikinciye gecene kadar bizim pit pit öykü büyür Allahin izniyle biz de tacımızı size devrederiz 😁
Anacsevgidolumelek Pitpit aayy gelinin normal dogum pozisyonu almis o zaman :) hee bi de uyarmadi deme ayni babasi öykü degil adeta bir ahmet bir mehmet 😂😂😂