Yldzhh Bugun devlete doktora gittim geçen haftaya gore hic kilo almamis gelisim durmus dedi. Sonra hemen ozel doktoruma gittim oda 200 gr almiş geçen haftaya gore dedi ben simdi kime inanacağim ?
Esma156 Yldzhh bir doktora daha görün derim canım aynı tutarsa birinden biri ona göre bişiler yapılır
___ozlm___ Yldzhh aynı doktorda haftadan haftaya bile değişiklik olabiliyor çok fazla takılma kilosuna bence. Ölçümler duruş şekline göre değişiyor bebeğin. Ama gelişimi durmuş demesi çok ilginç
Okyanusolmak Yldzhh nst iyiyse sıkma canını. Bende de bugün bi ölçtü hiç gelişmemiş çıktı 😄 dedim dur ben yan yatayım azcık. Daha net gözükür bebek. Çünkü benim kız bana dönük. Ölçmesi zor oluyor. Sonra biraz kilo aldığını gördük. Pek de kilolu değil miniğim. Nst iyi çıktı. Bi sıkıntı yok o zaman dedi doktorum
Yldzhh Okyanusolmak Ayy gerçekten mi buna sevindim benm bebekte kucuk fazla kilolu değil insan cok endise ediyor birde bugunlerde mide baskisindan dolayi pek fazla beslenemedim
Okyanusolmak Yldzhh doktorun bile ölçümleri tutmayabiliyor. Karnın öncekine göre daha büyükse veya doluysa, bebeğin hareketleri iyiyse sıkıntı yok. Ama ben azcık kilo alsın istiyorum. Muz kaşar fındık fıstık cevize yüklenicem. Bakalım ☺️
Yldzhh Okyanusolmak bende ayni muz kasara yuklenicem 😊 hareketleri iyi hayirlisi olsun insallah siz kac haftaliksiniz