Tugbardm Merhabalar ben 6 haftalık hamileyim altımızda araba yok ve dolmuşla taksiyle gidebileceğim en yakın hastaneler bunlar. Ben doğum paketi almak istiyorum aranızda bu hastanelerde doğum yapan varmı? Ne kadar ücret ödediniz? Doğumunuz nasıl geçti?
Elf_Tk89 Tugbardm doğum yapmadım henüz bende hamileyim koru ya gidiyorum ben ankaradaki bütün özelleri aradım tek tek görüştüm fiyat aldım ya hoca çok iyi hastane berbat ya hastane iyi doktor iyi değildi en son korudaki hüseyin hocada karar kıldım canım hemde başhekim oranın ve normal doğumu destekliyor hastaneyi çok sevmiyrm ama doktor iyi gerçekten. Lokmana sakın gitme derim çünkü kuzenim normal yapıcakken günü varken korkutup sezeryana aldılar.
mervoss Tugbardm koru hastahanesinden aldım haziran ayı içinde kampanyadaydı 4 bine almıstım fatma hocadan ama nazlı hoca da iyi lokman hekimde de önerebilecegim pakize eylem var o da iyi ve bilgili oraya sordugumda 4800 demişti
reyhan_incesu Canım bende Sincan koruya Hüseyin beye gidiyorum gerçekten memnunum 3.850 ye aldım paketimi Başak tıpta Doğum yok lokman gereksiz pahalı
mervoss asena21 fatma yazıcı yılmaz. Memnunum 30. Haftadan sonra kendi şahsi numarasını verdi ne sormak istersem mesaj atıyorum cevabımı alıyorum kısa sürede ilgili bebekle konusması da cok güzel