SibelY Daha önceki gebeliğim de bebeğim 8+5 günlükken kalp atışı durduğu için kürtaj olmuştum. Şuan da 5+4 günlüğüm kürtajımı yapan doktoruma gidiyorum bana coraspin 100 yazdı. Doktorum çok iyi Ama tedirginim kullananlar var mı?
ekara SibelY benimde 12 haftamı geçtikten sonra kalbi durmuştu şuan da 10 haftalık hamileyim günlük 100 mg bebe aspirini kullanıyorum ve günlük 1 saate yakın yürüyorum.
alyavetuna SibelY bende ekopirin kullanıyorum oda aspirin doktorum kan sulandırıcı bebeğe kan akışını hızlandırıyor bu ilacı birakmicaz dedi. Ben doktoruma güveniyorum ve ise yaradiginida düşünüyorum sende güven iyi yapmış bence 🤗
Bahara Ben kullanıyorum canım problem yok gönül rahatlığıyla kullan ben çok doktora gittim hepsi bunu önerdi bende 12 haftalıktı ikiside iki kayıp yaşadım şimdi çok şükür 18. Haftadayız
Semisko Benim 3 kimyasal gebelik oldu şu an 31 haftadayım bu gebeliğin başından beri hergün kullanıyorum
Cnc53 Düşük olanlara veya kürtaj olanlara verilir canım kn sulandırmak için niye tedirgin oldun ki doktor dan iyi kim bilecek